atakatak pisze:no to pasluchajcie tego: wpierdoliem 14 gram mefedronu w 12 godzin koncowy efekt byl taki ze straciem czucie we wszystkich konczynach i nie moglem juz kontrolowac swojego ciala, chcialem ruszyc reka i nie moglem, dotykalem czesci swojego ciala ktorych nie czulem... o 7 rano zadzwonilem po karetke i koles powiedzial mi ze mam skore koloru zielonego
to moze tez dlatego ze porownuje ja do mefedronu i nie ma zadnych szans z nim. Sprobuj 500-700mg naraz, a moze nawet gram ;p tzn. nie namawiam cie ;p Euforia taka ze po prostu odplywasz.
Nie chcę tego gówna. Próbowałem raz, było miernie (10% kokainy, której zresztą też próbowałem raz) starczy mi, euforię mam na co dzień, z pięknego i trzeźwego życia.
Nawitaminozowany pisze:wiem ze mozna brac takie ilosci i pozostac normalnym, spolecznie akceptowanym, nie dajacym po sobie poznac ze bierze dragi czlowiekiem. A nalog to nalog. Jesli go nie masz i nie wiesz co to jest, to nigdy tego nie zrozumiesz...
Nawitaminozowany pisze:Sam mowisz ze jakbys mial hajs to bys bral niewiadomo jaka ilosc. Sam tak pisales, wiec sie zastanow. U mnie wlasnie tego problemu z pieniedzmi nie bylo, bo jestem na tyle sprytny zeby zarobic pieniadze w legalny sposob. Wiec jestesmy takimi samymi "normalnymi" ludzmi. Rozni nas tylko to, ze ja sobie moglem pozwolic przyje***bac, a ty nie... Rozumiesz juz na czym to polega? Jakby co to nic przeciwko tobie, ale tak to dziala, ze jak sobie mozesz pozwolic to sobie pozwolisz.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.