Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 729 / 8 / 0
  • 705 / 1 / 0
DamnFrequency pisze:
llabx, jestem na 95% pewien ze to wkret i prowo, nie wiem jak trzebaby bylo byc pojebanym zeby odjebac taka akcje i jeszcze sie tym chwalic :nuts:
Mam znajomych, którzy przed waleniem mefa gdy zaproponowałem kulturalne siedzenie i trensowy rozpierdol kręcili nosami. Gdy padło pytanie (nie ode mnie rzecz jasna), "to dawajcie coś rozjebiemy", od razu wszystkim pojawiły się uśmiechy na mordach. Oczywiście ja się szybko ulotniłem do innej ekipy, a dokładniej do kolesia. Przyjebaliśmy w nocha i słuchaliśmy muzyki. Później się dowiedziałem, że podpalili komuś przyczepkę kempingową na ogrodzie :rolleyes: A gdyby ktoś poszedł to gasić albo chociażby kurwa popatrzeć, a w środku stałaby butla z gazem? Szkoda słów. Innym razem wjebali się innemu typowi na ogród. Szczekającego psa na łańcuchu, który ich wkurwiał zajebali cegłówkami, też po mefie, dokładniej po kokolino. Wiem, szkoda psa, ale pomijając już to, jak można w ten sposób kurwa marnować euforię?
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2011 przez AE86, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 52 / 1 / 0
Jeżeli bardziej przeraża mnie wizja psa zajebanego cegłówkami, niż zmarnowanej euforii po mefie to znaczy, że jeszcze ze mną okej?
  • 705 / 1 / 0
panaceum pisze:
Jeżeli bardziej przeraża mnie wizja psa zajebanego cegłówkami, niż zmarnowanej euforii po mefie to znaczy, że jeszcze ze mną okej?
Tego się obawiałem, że mnie ktoś nie zrozumie. Oczywiście, że bardziej mnie to przeraża, po to kurwa to napisałem. A co do mefowej fazy to inna kwestia, która nie ujmuje w żadnym stopniu psu. Gdybym tam był to bym na to nie pozwolił. Gdyby było po fakcie to bym też zareagował.
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2011 przez AE86, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 46 / / 0
inaczej ma się sprawa, jeśli chodzi o koty :D
  • 634 / 4 / 0
Szaman88 pisze:
Mam znajomych, którzy przed waleniem mefa gdy zaproponowałem kulturalne siedzenie i trensowy rozpierdol kręcili nosami. Gdy padło pytanie (nie ode mnie rzecz jasna), "to dawajcie coś rozjebiemy", od razu wszystkim pojawiły się uśmiechy na mordach.
No wlasnie tego nie kapuje. Po pierwsze, po mefie wlacza mi sie raczej milosc do calego swiata niz maly terminator. Po drugie wkurwia mnie niemozliwie jak ktos jest nacpany czyms (nawet MJ :scared: ) i chce 'isc cos rozjebac'. Swiadczy to imo o mentalnej degeneracji i powoduje, ze mam ochote odstrzelic takie osobnika dla dobra reszty spoleczenstwa.

\\ moznaby z tego wydzielic osobny topic, bo kwestia nie tyle interesujaca co przerazajaca.. jest ktos za ?
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 5 / 0
naćpany marihuaną ;]
  • 3490 / 57 / 0
NO PEWNIE ZIOMEK, baka TO NIE ĆPANIE, TO UŻYWKA NIE?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 488 / 8 / 0
Wrzuciłem do przedsionka kościoła opakowanie śmietany z przyklejonym ahtungiem. Ale wtedy byłem maaały i pod wpływem jakże legalnego alkoholu.

P.S. fajnie było
  • 30 / / 0
pojechalem samochodem odwiezc kumpla po dwoch bromoważkach gdyż jako jedyny nie byłem najebany :D i miałem prawo jazdy naszczescie obyło sie bez ofiar i zniszczeń poza tym poszedłem na zajęcia porobiony po 45 grzybach
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.