Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 839 / 7 / 0
Silje - straszne demony w Tobie drzemią :)
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Silje jest wlasnie dlatego cudowna - wyglada jak aniolek (chyba ze zmarszczy nosek, wtedy to ojapierdole) a siedzi w niej wiecej testoronu, adrenaliny i rozpierdolu niz w polowie zakompleksionych cpunow z tego forum pokroju maski razem wzietych.
  • 2878 / 21 / 0
llabx pisze:
idontknow pisze:
A tam
Ostatnio z dwoma kumplami ostro najebani znaleźliśmy jakiegoś futrzaka, chyba pies to był ... no słowo znaleźliśmy jest nieodpowiednie bo w sumie dojebaliśmy go w ogródku sąsiada, a że stawiał mocny opór tośmy go nakarmili zolpidemem i przywiązali linką holowniczą do tylnego zderzaka i poszliśmy dalej chlać... kurwa pies biały jak śnieg iśmy o nim zapomnieli a łycha już się nam powoli kończyła więc kluczyki fura i jazda na stację benzynową tylko ja pierdole o psie zapomnieliśmy i mu łeb ujebało. to się nazywa badtrip po zolpidemie
a my tylko kac i w sumie nic więcej, sąsiada przeprosiliśmy i gra gitara
Skrajna nieodpowiedzialność i brak wyobraźni popędzone głupotą. W tym prostym stwierdzeniu zamknąłbym analizę zdarzenia. Nie ma się bynajmniej czym chwalić, no może czasami dla uzyskania katharsis w takim właśnie w takim wątku.

idontknow - Jeżeli chcesz wyjść z tego z twarzą i uzyskać upragniony spokój sumienia padnij przed Bogiem na wiartualne kolana i napisz publicznie, że mimo wszystko mocno żałujesz tego co uczyniłeś z kolegą i zobowiązujesz się wraz z kolegą na adopcję, jakiegoś super szczekusia ze schroniska aby zapewnić mu nowy wspaniały dom ew jeżeli warunki na to nie pozwalają zobowiązujesz się wraz z kolegą zapewnić roczne wyżywienie małego kundelka.
Zapomniałem, że to forum indywidualistów nieczytających gazet.
http://poradynazdrady.blox.pl/2011/01/P ... ZNYCH.html

Kurwa, a to nawet nie miał być trolling, bo myślałem, że już pierwszy ktoś się zorientuje... dzięki Kurwik za rzetelność i zachowanie higieny umysłu.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 839 / 7 / 0
Mnie Twoja estetyka nie odpowiada.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Więc wypowiedź podziel przez zero.
  • 839 / 7 / 0
Znaczy uciekasz od odpowiedzialności? Życie psa jest dla Ciebie nic nie warte? Aż tak bardzo zgorzkniałeś?
  • 634 / 4 / 0
llabx, jestem na 95% pewien ze to wkret i prowo, nie wiem jak trzebaby bylo byc pojebanym zeby odjebac taka akcje i jeszcze sie tym chwalic :nuts:
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
DamnFrequency pisze:
llabx, jestem na 95% pewien ze to wkret i prowo
Co za zajeb się zrobił w tym topicku, w końcu napisałem, że to wkręt, a prowokacja to nie miała być... wyście to tak rozszarpali.
Fakt, co goście odjebali jest (brak słów), niemniej jednak nadmieniłem to swoim postem sądząc, że od razu się zorientujecie (coście na bieżąco z wiadomościami).
  • 3490 / 55 / 0
Nawet to, że wprost powiedziałeś jak jest nie starczy, ich umysły dalej zapierdalają na oślep.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 857 / 2 / 0
Bo to w miare powazne forum gdzie trolling powinien byc ograniczony do zera w takich sprawach i takie idontknowy mogly by dostac baniaka na dzien dobry.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.