Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Coś tam czytałam o osłabieniu organizmu, ale chyba nie zrobi mi to różnicy, skoro (planowo) przez 10 dni mam siedzieć na dupie, pić rosołek mamusi i nie wychodzić z domu ?
prawie wogóle zejścia nie czuć, co do temperatury, raczej bez zmian, ogólnie czuje się całkiem całkiem, ale wczoraj wydarzyło się coś strasznego, takie psychodele to miałam jak zaczynałam brać, wrażenie jakiś horrorów odbywających sie w danym momencie i te odczucie chodzenia insektowe po ciele :D ughhhh
a pozatym, to wnioskuje, że mi dużo rzeczy faluje, i nie przecze, ale też nie jestem przekonana, że to flashbacki, bo tak intensywnych i dlugich to nigdy nie miałam.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.