Kurwik pisze:Saletra po ultenieniu zmydla tłuszcz na skórze, stąd ten poślizg.
tez stawiam na jakas saletre. saletra bedzie utleniaczem, wiec tam gdzie jest odpowiedni stosunek slaetry do ziola widac strzaly/blyski/iskierki... spala sie szybciej i mocniej. dlatego strzela.
chuj im w dupe skurwym synom, zeby raka dostaly ich dzieci.
ale posluchajcie jeszcze jednego wałka ;]
widzieliscie waciane zioło? zioło z watą, albo zioło z okruszkami w środku. nie wiem co to, czy to pierdolona bawełna, czy to kurwa chuja wafel... a to drugie - nie wiem czy to kurwa proso, kasza manna czy jaglana, czy to kurwa bułka tarta, ale skurwiele musza obsypywac czyms krzaki w momencie, kiedy topy jeszcze nie puchną i nie przybierają na objętości i masie [wiec ze 3-4tygodnie przed zbiorem huj im w dupe kaflarzom pierdolonym synom psim].
teoria moja jest taka, ze huje posypuja albo pryskaja czyms lepkim, a dopiero potem posypuja topy. ziolo rosnie, puchnie, guwno zostaje pomiedzy bubkami.
zbieraja shit, susza a potem prasuja, zeby nie bylo widac ze wałek sie sypie.
albo prasuja, a dopiero potem susza - zeby nie dalo sie zobaczyc, ze w chuja walone.
no i chuj im w dupe za to.
zawsze, jak zobaczycie taki towar, mowcie dilcom ze wate to kurwa w aptece po 3zlote za kilogram sie bierze
a okruszki to kurwa wrubelkom.
i tak za to zaplacicie, a potem bedizecie sie wkurwiac ze takie chujowe palenie.
dlatego sadzić, palić, zalegalizować, whuj w dupe dilerom, pierdolić mafie.
C.R.E.A.M.
Kvjon pisze: Mam na myśli również to że prawdziwa marycha ma duzo CBD.
I również ryje pamięć, badania przeprowadza się na czystej marihuanie, naukowcy nie idą do dilera.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze:czystej marihuanie
hahhahahahahahaah
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Pozdrowienia dla palaczy rozpalających piece te od centralnego ogrzewania jednocześnie z mini szklanymi piecykami
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.