Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 634 / 3 / 0
greengo pisze:
jkaiś konkretny produkt z gbl ? (ponoc w płynach do czyszczenia felg) ?
Produkt nazywa sie gamma-Butyrolakton i tak, jest dostępny jako płyn do czyszczenia felg. Wczesniej byl dostepny nawet na allegro, teraz patrzac na szybko w duckduckgo nie udalo mi sie znalezc sklepu, w ktorym bylby dostepny. Czy to nie czasem przez tych pojebow z GIS-u albo nowelizacje wiadomej ustawy ?
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / / 0
może chwilowy zastój, jeśli mnie pamięć nie myli to jeszcze przed świętami na allegro można było dostać
  • 6156 / 431 / 12
Z tydzien temu rowniez.
  • 634 / 3 / 0
A to luz, bo juz zaczalem sie martwic ;-)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 1 / 0
Widzę, że parę osób marudzi na chujowy smak GBL. Mi nie przeszkadza ani zapach ani smak. Oczywiście lepiej wypić z jakimś napojem niż z samą wodą ale to drugie rozwiązanie stosowałem kilka/kilkanaście razy i nie mam z tym problemu. Co z was takie "francuskie pieski" się zrobiły ? :-D
  • 845 / 12 / 0
NO, ja stestowalem dobre kilkadziesiat jak nie kilkaset, chociaz gdybym mial wybor zawsze bym rozcienczal albo chociaz popijal, smak jest chujowy, nie ma co sie nad tym rozwodzic. Podam wam mega solucje, zatkajcie nos reka.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 7 / 0
ja sobie nigdy nie potrafilem wyobrazic picia z sama czysta woda/kranowa a teraz najczesciej tak robie, po prostu podczas picia mysle o czyms innym np o przyjemnej gieblowanej bani ktora zaraz sie pojawi ;)

niestety czesto biore na pusty zoladek bo wtedy najlepsza bania - wiem ze glupie~~ i do tego kawa, tez na pusty z rana~~ ;-(

ps. ile trzyma was bania GBLowa? kiedys bylo fajno, teraz posmyra te 30 max 60 minut i zostaje smutek ze juz po i trzeba dolewac, znacie jakies sposoby wydluzenia banki?
  • 845 / 12 / 0
Nie ma takich sposobow, za duzo napierdalasz, niedlugo bedziesz pic giebla zeby sie poczuc normalnie i nie miec mega zwaly, popadasz w uzaleznienie antos, przerabilaem to juz 3 razy ;-)
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2011 przez kato, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
Majk również popadł i mu to nie przeszkadza.Jak się będzie kończyło to w 2 dni zjadę z dawki (8-14ml dziennie) i już.A piję zwykle ~2ml w 200ml wody mineralnej.Zatykam nos i wchłaniam duszkiem.Później chwilę oddycham ustami, albo przepijam czymś słodkim i nie czuję smaku.
  • 6156 / 431 / 12
Uch, gdy tylko odebralem paczke z poczty z moimi pierwszymi 100ml GBLa, to pierwsze co zrobilem, to wpierdolenie sie w ciag.xd Niewiele, 4-5ml dziennie, ale COdziennie, no i na poczatku zawsze ladnie klepie. Gdy po tygodniu chcialem sobie jak czlowiek isc spac, a ze bylem zbyt leniwy zeby wstac po giebla, to stwierdzilem ze nie dzis. Ohoho, spanka nie ma, i wtedy sie wkurwilem.:< Jeszcze z 3 dni polewalem, teraz przestalem i uzywam oszczednie, do miksow na imprezy, ew. jakis weekendowy chillout z zielskiem. GBL w ciagu to chuj nie GBL, zbyt szybko traci magie. Raz na tydzien jest w sam raz.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".