...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Od 7.25 dzisiejszego dnia nie palę papierosów. I nie zapalę a jeśli ktoś mnie zobaczy z fajką to stawiam mu 10 tripów
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
Ja od 2 I do 10-15 lutego nic nie piję, nie palę, więc przy okazji się dołączę. Założenie mam takie że nie chcę się od niczego uzależnić więc będę robił przerwy...
  • 5924 / 1223 / 43
Wstęga Śmierci ;D
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5924 / 1223 / 43
Panowie grzać trzeba , nic się nie poradzi ;) Rozumiem ale z umiarem i z głową a wszystko będzie spoko.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 126 / 3 / 0
No i chuj strzelił św. Aktimela. Kupiłem dziś paczkę 50x200mg Tramalu retard, właśnie wchodzi. Coś czuję, że to początek ciągu. Ech. Kiedy indziej zrobię tę przerwę :P
  • 2775 / 39 / 0
BrightestStar pisze:
Od 7.25 dzisiejszego dnia nie palę papierosów. I nie zapalę
Jak chuj. Nie poszło
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Czasem nałóg jest silniejszy..

Od 14 stycznia unikam mj i wszelakich stymulantów do wakacji. Okazjonalnie mam zamiar bawić się tylko psychodelikami.

Tak mi dopomóż bóg %-D

Ave.
"- To niemożliwe...
- To tylko kwestia wiary."
  • 1033 / 7 / 0
Mnie idzie dobrze! :D
@Gwiazda
Widziałem Cię z tym fajkiem!
  • 2775 / 39 / 0
trzeba było podejść i powiedzieć, że to Ty. Bo w takim przypadku mogę zasponsorować tripy tylko na jenkem %-D
  • 1033 / 7 / 0
Nieśmiały jestem, no...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.