Jedno opakowanie Kamisów za 1.50zł (3 świeżo zmielone orzechy) zafundowało mi 3 dniowy totalny rozpierdol po chuju fest, po którym odechciało mi się gałki raz na zawsze. Na znajomych działały równie mocno. Wcześniej próbowałem 2 razy jakichś z Leader Price, w takiej samej ilości i ledwo co poczułem działanie. Był tu taki jeden mądry, co zjadł chyba właśnie 8 kamisków i po iluś tam miesiącach twierdził, że mu trwale porysowało główkę.
I jeszcze coś Pachy - To że nie uświadczyłeś po gale nic poza zmułą, nie znaczy że inni mieli tak samo.
Kopią Was 1-3 gałki? Znajomi jedzą po 2 paczki, 6-8 orzechów. Mnie nawet 8 nie klepnęło, ale czuję, że przy 12 powinno być ok.
Ostatnio tez zioo mnie nie klepie, a wiem, że to podobne fazy. Może chodzi o to, że spowszedniała mi ta faza i nie zauważam różnicy? A może receptory/mózg jest już zbyt wyczerpany, nie reaguje? Może to przez SSRI?
Może to przez SSRI?
Kurwa, nie wiem, albo ryję sobie mózg, albo nie znam umiaru i jakoś przestaję odczuwać dragi, bo w sumie to już nie pierwsza, ale któraś z rzędu substancja, której odczuwanie bardzo się zmniejszyło i zmieniło.
O co może chodzić?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.