nord pisze:pierdolnij pół litra gorzoły, w razie wybudzenia popraw kolejną połówką i tyle. Przynajmniej 10h snu murowane
hempu pisze:potwierdzam że na zjazdy fetowe (speedowe) thc się sprawdza
Raz na ulicy zaczepił mnie jakiś typ którego w ogóle nie znam i pytał się, czy nie mam chociaż odsprzedać ćwiary zielska. Mówił, że taki zjazd po fecie ma, że nie wytrzyma :D
Ale nieźle musiało go ścisnąć, że do przypadkowej osoby na ulicy tak wyjechał, bezpośrednio z takim pytaniem, hehe.
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
Kto wie,może kiedyś ktoś Tobie się tak odwdzięczy.A swój swego rozpozna.
Niestety wiem jak to jest na zjeździe
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.