Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 67 / 2 / 0
Mi to wszystko wskazuje na Vibovit.
  • 3309 / 22 / 0
Pewnie to jest coś niedziałającego, albo trucizna. Jak już coś to zielony proszek kojarzy mi się z http://www.duckduckgo.pl/images?q=kratom%20powder

Zresztą ustaw dobry balans bieli w aparacie, bo tu kolory są przekłamane, więc nie widać jaki to ma naprawdę kolor.
  • 73 / / 0
Jedno przychodzi mi do głowy - oranżadka w proszku? ;-)
Jam jest suerte. Szczęście. Can you help me occupy my brain? %-D odpowiedzią na wszystkie pytania
  • 30 / / 0
podejrzewam że ta zielona substancja jest trująca ktoś wysłał ci ją znając twoj narkomański zapał i liczył że wciągniesz to nosem :D:D
  • 776 / 2 / 0
List priorytetowy? Jeśli to jakaś nielegalna substancja to założę się, że 'nadawca' to jakieś fejkowe dane.
Bo kto podpisuje swoim nazwiskiem takie przesyłki? :)
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 49 / 4 / 0
kup szczura za dychacza i przetestuj na nim :]
  • 250 / 1 / 0
Chłopaki to jest siarka! Kradlismy kiedys ze szkoly i potem trzymalismy dla wygody w pakiecie. Identyczny kolor(chociaz moze wina aparatu) konsystencja i te grudki. Wciągnij %-D Nie no żart. Pewnie łatwo sprawdzic czy to siara nie?
  • 262 / / 0
Siarka ma tak charakterystyczny zapach, że nie sposób się nie zorientować...

Jak masz dokładną wage odważ 1mg i próbuj. Mała jest szansa żebyś dostał trucizne która w takiej dawce już może krzywde zrobić. Jad kiełbasiany to na pewno nie jest :-D
jeśli nie będzie efektów to dodawaj powoli po jednym miligramie i obserwuj czy coś się dzieje. jeśli sie nie boisz bo jakby nie patrzył ryzyko jakieś istnieje...
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 2 / 0
Ja bym spróbował trochę podpalić, jeśli to rzeczywiście siarka.
Ale fakt faktem, ciężko nie rozpoznać siarki po zapachu.
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 1107 / 52 / 0
Rozpuść to i podaj doodbytniczo :) have a nice trip ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.