Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ja od razu powiem, że w zime lubie z ziomkiem sie porobic we dwoch, poczekac az wejdzie faza i np. Pograc w PESa 11 przeciwko sobie:) mozemy wiekszosc dnia przy tym spedzic robiac tylko przerwy na szluga i napicie sie czegoś;p to taka zimowa opcja bo gdy mroz na dworzu to zero checi zeby gdzies wyjsc..
W lato to co innego, cieple noce i dni sa to mozna wiele.
Ale bardziej interesuje mnie wlasnie co dzialacie jak jest zima,snieg,mroz ?? :-D
Usunięto ":)" z nazwy tematu - Fuko
Powód: Zmiana nazwy tematu.
AntiFa!
sporo zależy jakim sam jesteś człowiekiem i z jakimi ludźmi się bujasz..jak dla mnie ostatnio to bardziej samotne -"Bezsenne Noce po ulicach chodzę.." znasz? poznaj, to tak mniej więcej , a żeby nie sklamać to powiem Ci że dzisiaj coś koło 1 czy 2 wyskoczyłem na spacer..słuchawki ,dobra nuta, raczej spokojna -o czymś co akurat w danej chwili mnie interesuje czy o czym myślę ..muzyka która miło podziała albo opowiada o tym co chce usłyszeć..kojarzy się z miłymi faktami albo takimi które z jakiegoś powodu mam ochotę sobie przypomnieć..jak jestem sam to albo idę na spacer albo gram na kąpie ..Układałem ostatnio pasjansy .. :-) różne rzeczy się robi , zależy od stanu w jakim jestem i od mojego humoru .. fajnie też jest ruszyć w teren..jakieś ognisko fajne towarzystwo..ale to rzadko ostatnio..
o jakiej porze i w jakich miejscach? a o jakiej porze lubisz być z kobietą ? każda pora jest dobra..przychodzi mi teraz taka reklama lodów na myśl - Zawsze jest pora na lody Koral
..przez telefon rozmow ie polecam, chyba ze olewka ma to byc to ok bo w przeciwnym razie mozecie zatęsknić i bedzie zle jezeli niemozna sie spotkac a tam cale cialo krzyczy ze chce do niej..czasem nabieram zlego chumoru jak rozmawiam z kims i bardzo mam ochote miec tą osobe przy sobie w danej chwili a wiem ze to nie mozliwe...wtedy jest wkurwienie ..ogolnie to powiem Ci w tajemnicy że nie wiem bo nie doczytałem ostatniego rozdzialu...
po chwili ..-ide jeszcze niewiem gdzie ale czuje ze bedzie dobrze :-D czego i wam zycze
AntiFa!
Naprawdę różnie. Jednak kiedyś odjebałem taki porządek w swoim pokoju, że chciałem sobie sam bić brawo.
- odkurzyłem meble
- przepierdoliłem chyba ze 2 razy podłogę odkurzaczem
- powyrzucałem wszystkie stare/niepotrzebne ciuchy
- posortowałem sobie skarpety: białe, do codziennego noszenia na prawą stronę szuflady, siwe i czarne tuż obok, następnie czarne, a obok nich wszystkie inne, które nadszarpnął ząb czasu, i nadają się tylko do pracy.
- poukładałem koszulki wg. kolorów, spodnie wg. materiału itp., itd.
- powyrzucałem wszystkie płyty CD/DVD, których nie używam
- poukładałem w porządku chronologicznym wszystkie świadectwa szkolne, dyplomy itp.
- dokumenty poukładałem wg. przydatności.
AntiFa!
A co do wypadów w plener zimą to mam za sobą w chuj miło wspominanych akcji.
Fajnie jest się naświetlic, wziąć pare piw i wybić w plener. Nafukanemu zima niestraszna, bierzesz jakieś sanki śmigasz na górke, przy okazji ulepisz jakiegoś bałwan lub kutasa. Zawsze jest jakaś chęć do działania.
Polecam white party - zima, ścierwo, ogniśko, browar, jointy, sanki, bałwan :-D
skacowanazocha- "Polecam white party - zima, ścierwo, ognisko, browar, jointy, sanki, bałwan :-D"
-zajebista sprawa! polecam , namówcie kilka panienek (płeć piękna zawsze jak najbardziej wskazana by poprawić humory i dodać fantazji głowie ^_^ ) paru dobrych kumpli którzy lubią po świrować i na miejscówkę -obojętnie czy to wieś czy miasto -dla chcących dwóch nie pijących (może fukających? ;-) ) bierzemy na kierowców i jazda ! nowe doświadczenia..jakiś ruch , chęć działania..to wszystko wtedy działa , jest gdzie spożytkować tą masę pozytywnej energii którą dostajemy..
Świetna sprawa .. -daje na prawdę ogromną radość jeżeli ktoś umie się w to bawić :-) -tylko niestety takich ludzi jest coraz mniej , nie znoszę facetów którzy stoją piją piwo i mówią że im zimno ale dupy nie ruszą po parę suchych gałązek by ogrzać siebie i Przede wszystkim te Dziewczyny które nie jednokrotnie są bardziej ogarnięte i tak nie narzekają jak
tacy Pół goście Pół delikatnie mówiąc -cipki.. takich osób lepiej w kompanię nie brać bo to bywa na prawde denerwujące dla tych którzy coś robią..i w rezultacie dla tych panów od gadania może się źle skończyć :-D
Aplikator... ;-) ja wczoraj nie popłynąłem , hehe..to raczej rzeka mnie porwała gdy stałem nad jej brzegiem i nadeszła fala ;-) ale nie żałuję bo było naprawdę pozytywnie ;-)
wątek ciekawy , tak myślę że sporo fajnych pomysłów sie tu może przewinąć ;-) pozdrawiam
Jak jeszcze walilem, to standardowe rzeczy:sprzatanie pokoju, porzadki na kompie(ukladanie mp3, filmow itp) bajera na gadu, przepisywanie notatek. I wszystko sprawialo zajebista przyjemnosc :huh:
PS: czytajac wypowiedzi autora uwazam ze jest psem :finger:
Pies.
Sprzatanie i przepisywanie notatek to jest to. Siedzenie na hypku to jest to :)
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/8/87f41a47-76be-4332-89b3-55809b057cb6/ffjfwdgru5hrgdgkghsfdb.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250509%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250509T184202Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=04bec747962f420f1861b3e965d3785cf7116e289c396b7808400f28890e8f5a)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/168-123636.jpg)
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić
„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.