Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
fluo nawet przy 60mg nic nie zmienila - widocznie mam farta w tej kwestii :D
zreszta u mnie kazde cpanie nakreca te sprawy a nie odwrotnie wiec to pewnie dlatemu ;)
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
To co, kaplica ? ;/
Zaczynam brac seroxat (4 dzien) i za cholere nie moge dojsc. Co robić.
Uwaga! Użytkownik Akranium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 2 / 0
po seroxacie zapomnij o dojsciu ..
  • 12 / / 0
słuchajcie, biore paxtin juz 6 miesięcy . Jest taka sprawa ze nie mam wcale miejszej ochoty na seks moze nawet wiekrzą ale mam problemy "z dojsciem'' i sam sex nie jest tak przyjemny jak byl. Mozecie polecic jakis lek z receptą/bez recepty na libido ? co jest najskuteczniejsze /?
  • 329 / 6 / 0
Nic nie jest najskuteczniejsze; wszystko jest napisane, poczytaj trochę zanim zadasz pytanie.
Poza tym co jest, to bupropion działa pozytywnie na libido, ale dużo z tym problemów; polecam piracetam w dawce 1200mg/db lub większej. Zresztą lekarz coś Ci powinien dobrać.
  • 28 / 1 / 0
Biorę teraz
SSRI Depralin (escitalopramum)
Trojpierscieniowiec Pramolan (Opipramoli dihydrochloridium)

Zastanawiam się czy jak odstawie Depralin to libido podskoczy?? Nie mogę dojść i strasznie się wkurwiam. Pramolan mi najbardziej pomógł więc biorę pod uwagę tylko depralin.
  • 13 / / 0
Ja brałem i fluo i tianeptyne i wenlafaksyne, różne benzo i nie miałem nigdy problemu z dojściem, tylko kurwa już nie jest taki "kamień" jak przed kuracją :-( Mam nadzieje, że to się zmieni po odstawieniu.
Uwaga! Użytkownik Pan Drag jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 1 / 0
Kurwa zmniejszylem dawke depralinu o polowe i wracaja lęki.Już nie wiem co kurwa robic.Ile mozna te jebane tabletki wpierdalac.Nie chce juz kurwa ale chce normalnie funkcjonowac.Chyba zmienie na inny ssri odstawie tlpd i zobaczymy jak to bedzie.
  • 28 / 1 / 0
Wróciłem do depralinu dawka 10mg jak na poczatku,odstawiłem tlpd i jest gitara z libido.Lajtowe pogorszenie samopoczucia ale zwieksze do 20mg depralin i powinno byc si. Jebac tlpd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.