Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Przede mną czasami na trzeźwo nie otwierają sie drzwi, latarnie gasną (swoją drogą ciekawa sprawa - kiedyś znałem kilka latarni które zawsze gasły, gdy pod nimi przechodziłem, a potem zaraz się zapalały - pewnie jakieś uszkodzenia czujnika zmierzchowego, ale to temat na forum elektryczne), kiedyś jedna zaczęła nawet płonąć.
Może coś w tym jest, ale raczej doszukiwałbym się tu psychologicznego wyjaśnienia.
Wracam od dziewczyny. Idę zamyślony i nagle zgasła latarnia pod którą przechodziłem. Myślę: "tak, tak... skąd ja to znam. Ale jeszcze śmieszniej by było gdyby się zaświeciła gdy przejdę". Przeszedłem parę m, a latarnia się zaświeciła. Zatrzymałem się, spojrzałem na nią i w tym momencie zgasła. Myślę: "lampa sobie mruga, a ja szukam sensacji". Odwróciłem się znów do niej plecami chcąc odejść, a ona się zaświeciła... Tutaj ogarnęła mnie konsternacja. Odwracam sie powoli i gdy na nia popatrzyłem ona zgasła. Ruszam dalej w swoją stronę powoli się odwracając i po przejściu kolejnych kilku metrów ona się zaświeciła!
Zatrzymałem się, odwróciłem, ale z tej odległości już nie miałem na nią wpływu. Chciałem już jej dać spokój, ale zdecydowałem się jeszcze coś sprawdzić: Patrząc na nią podchodziłem bliżej aż znów zgasła. Spuściłem wzrok i się zaświeciła, podniosłem głowę i zgasła...
Nie byłem na deksie wtedy... powiem Wam, że nie wiem jak to wyjaśnić, ani co dopowiedzieć. Zbieg okoliczności niestety wydaje się tu najmniej prawdopodobny...
Możesz rozwinąć drugą część swojej wypowiedzi? Coś z własnego doświadczenia, czy tylko wyczytane historie? Ja się nie boję, bo inicjację z obcą cywilizacją po DXM mam już dawno za sobą.
Myślałem, że miałbyś może coś więcej do powiedzenia o wpływie dxm na urojone lub nie (ciężko stwierdzić
nie miałem okazji z żadnym pójść na kawe.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.