Teraz planuje zamienić estazolam na midazolam z racji krótszego okresu półtrwania i bede to zarzucał w miksie z nasenem. PO jednej tabletce myśle że powinno spokojnie powalić do łóżka.
Mida wg mnie może być lepszy bo nie wywołuje tej durnej lunatyczności, której szczerze nie znosze. Ale Ty brałeś codziennie a efekt ten zanika po którymś wzięciu. U mnie przez to że przerwy są co najmniej tygodniowe efekt ten jest nadal zaznaczony.
Leki nasenne biore tylko po narkotykach , ale boje sie wrzucać podwójne dawki bo wtedy okres działania sie wydłuża przy etsazolamie do ponad 24 h, występuje sroga zamuła a przy nasenie dwa tabsy to juz u mnie oznaczać może niezłe popierdolenie i wybudzenie sie w dziwnej sytuacji :-P
A jesli chodzi o zolpi, to na mnie dziwnie działało. Niby zrywało film i zasypiało ale po 2, 3 dniach musiałem już wpierdalać 2x tyle zeby w ogóle zasnąc bo inaczej miałem kurwa filmy 3 d we własnym domu.\ + godzinne rozmowy z ludzmi ktorzy byli w moim pokoju (bylem sam, a wydawalo mi sie ze w pokoju gruby melanż się odbywa %-d)
Esta bardzo fajnie czilowała + dodawała taki swój klimacik/smaczek. Ta alpra jakaś mi się taka wydaje bardziej jakbym najebany był. hmm...
Czy jest możliwe, że estazolam po prostu ni chuja na mnie nie działa i powinienem się wybrać do lekarza po jakieś inne leki ? Czy fajki aż tak mocno mogą wyhamować jego działanie? Czy istnieje w ogóle możliwość , żeby te substancje jakoś się zneutralizowały? Może dostałem reakcji paradkosalnej, ale zamaskowało to połączenie alko z kodą?
Dodam, że nie mam ni chuja tolerancji na benzodiazepiny, bo to była moja pierwsza przygoda z benzo (jedyne co w tym klimacie zażywałem wcześniej to zolpidem, ale na tyle rzadko i okazjonalnie, że nie sądzę, żeby to miało wpływ)
tak czy siak śmigam do psychiatry ogarnąć problemy ze snem i powiem mu, że na pewno estazolam to nie jest dobry pomysł.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.