Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 38 / 1 / 0
Biore po 5 op thiocodinu dziennie (już odstawiam) i mam biegunke tzn nie oddaje stolca czesto ale jak juz to robie to sram wodą..
myślę że to od kody ? ale koda podobno miala dzialas na biegunke wiec samn nie wiem prosze o pomoc
  • 3309 / 21 / 0
kodeina raczej powoduje zatwardzenia. Sulfogwajakol jest bezpieczny, jeśli się go bierze rzadko. W takich dawkach może nie być tak kolorowo.

"Działania niepożądane: Bardzo rzadko: podrażnienie błony śluzowej przewodu pokarmowego."

"Możliwe skutki uboczne: W dużych dawkach drażni przewód pokarmowy, może powodować nudności i wymioty."

Żresz tego od cholery. Ja sam jadłem tylko Thiocodin, ale robiłem to z głową, jakbym żarł codziennie to bym robił ekstrakcję z Antka. Idź do lekarza, powiedz, że ostatnio piłeś dużo syropu wykrzytusnego "który miał w sobie jakiś sulfogwacośtam" (np. http://www.doz.pl/apteka/p6999-Sirupus_ ... yrop_125_g) i masz po tym sraczkę. Nie mów nic o Thio. Jak masz taką srakę, że z domu nie wyjdziesz, to poproś znajomego, albo rodzinę o wizytę u lekarza.
  • 75 / 3 / 0
Zdecydowanie od kody, i to jeszcze thio. Też kiedyś miałem zatwardzenia po kodzie, teraz coraz częściej właśnie srańsko.. Rozjebałeś se trawienie całe.
Uwaga! Użytkownik Fidel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Walnij sobie Stoperan i jedziesz dalej ;-)
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 5 / 0
potwierdzam, tez mam srakę od częstego brania thiocodinu. Przerzuc się na antidol, a najlepiej to wyluzuj z kodeiną.
  • 38 / 1 / 0
Juz sie uspokoilo bralem 6 paczek thio dziennie teraz biore 5 tabletek...
Jutro chce odstawic calkowice.
Bralem 2 miechy i oprocz depresji nie mam skutkow odstawienia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.