Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 52 / / 0
Muzyka się staje poryta dopiero następnego dnia - przyspiesza o kilka bpmów a pitch faluje w dół i w górę i brzmi to naprawdę komicznie :] Mam nadzieję że to nie jednorazowa faza
  • 499 / 2 / 0
steeerken pisze:
Muzyka się staje poryta dopiero następnego dnia - przyspiesza o kilka bpmów a pitch faluje w dół i w górę i brzmi to naprawdę komicznie :] Mam nadzieję że to nie jednorazowa faza
eeee że niby następnego dnia? Już po rozkręceniu się tripa zmienia sie dużo bardzo muzyka i tak samo następnego dnia
  • 616 / 4 / 0
kupadmin012 pisze:
Czy istnieje coś takiego jak tolerancja na benze i w jakim odstępie ją " zażywać " żeby nie poryło beretu?
Tolerancja? Być może, ale nie za bardzo myślę. Nie zauważyłem u siebie. A odstępy zalecane są tak mniej więcej półroczne, bo to strasznie wyniszcza organizm. (no chyba, że jesteś jebniętym mną, ale zdaje mi się, że nie)
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 3 / 0
Muzyka jest strasznie "metaliczna", dźwięki są dla mnie takie same jak po inhalantach (ta metaliczność), a muzyka przyśpiesza o 50%. Pamiętam, że do dwóch dni po benzie muzyka taka była, przekichana sprawa ;]
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Odnoszę wrażenie, że nie ma faktycznej tolerancji na ten środek, wyłącznie psychiczna, przyzwyczajenie do pewnego poziomu fear tripu, tak, że np pierwsza faza po 1,5g zawsze zrobi mniejsze wrażenie niż kolejna.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 30 / / 0
Zauważyłem kilka ciekawych rzeczy:
Palce którymi gram na gitarze(naciskam struny na gryfie) odczuwają inaczej powierzchnie niż te drugie,
Jestem duży chłop, ważę 85 kg przy 187 cm wzrostu, a trzyma mnie już 10 godzin po jednej saszetce
W nocy potrafiłem skupić się na jakiejś diodzie i sprawić by wszystko w około było czarne
Zdarzyło mi się że myślałem , że moja lewa ręka jest gdzie indziej, myślałem że mam ją pod głową a była na brzuchu
Udało mi się zasnąć na 2 godziny, albo przynajmniej `się wyłączyć`
Ogólnie to warto spróbować, ale ranek po zażyciu jest przejebany;/Ma ktoś jakiś pomysł na moje zaburzenia widzenia w postaci `chwiejącego sie obrazu`?:)
Purple haze all in my brain
lately things don't seem the same
Acting funny and i don't know why
excuse me while i kiss the sky
  • 616 / 4 / 0
Nie, bo to jedna z norm.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
W piątek poszedłem na ten maraton filmowy. Zarzuciłem 1 g benzy, 450 mg Aco i 25 mg 4-HO-MET.
Było "ciekawie".
Komedie były przerażającymi dramatami, miałem parogodzinną tachykardie, momentami kompletną dysocjacje, w czasie przerw pomiędzy filmami będąc na zewnątrz na fajce widziałem myśliwce robiące nalot, wszystko to w stanie paranoi, nie byłem w stanie mówić inaczej niż szeptem. Udało mi się zasnąć po 12 godzinach po kodeinie.
Nie żałuję.

Przy okazji: znacie jakieś metody na naprawienie ewentualnych szkód jakie wyrządziłem swojemu sercu? Miałem bardzo mocno przyśpieszoną akcje serca do jakiś 160 uderzeń na minutę przez pare godzin z zagęszczoną krwią przez 10 gram soli (nie przeprowadziłem ekstrakcji jednej saszetki).
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2010 przez zeuss, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2876 / 99 / 0
W jakiej kolejnosci szly specyfiki, w jakim odstępie czasu?
I RÓBCIE EKSTRAKCJE KURWA! Przecież wasze nerki płaczą.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 30 / / 0
Mam zamiar zjeść 500 mg benzy w woreczku po herbacie w wtorek w nocy, czy rano będę w stanie iść do szkoły bez żadnych kłopotów?
Purple haze all in my brain
lately things don't seem the same
Acting funny and i don't know why
excuse me while i kiss the sky
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".