Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Ja też się właśnie z tym spotkałem ;p póki co jest ok...:)
  • 4 / / 0
Również spotkałem się z tego rodzaju stuffem.myśle ze moze to byc normalne zjawisko poprostu spowodowane jest to taka a nie inna strukturą topka ;]
Uwaga! Użytkownik zielsko123456789 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
takie zioło jest maczane w cukrze, lub coca coli, coś takiego, aczkolwiek nie jest dobre. U mnie takie było przez jakiś czas, i było chujowe!
  • 30 / / 0
topy spalajace sie na twarde, zbite grudy popiolu byly w czyms maczane czy to taka odmiana?
  • 255 / 7 / 0
moze jakis dwuletni z kombinacjami masz :D pol nie mas zsie co bac
  • 115 / 3 / 0
No właśnie, a co z tym tłustym popiołem?

Mam jedno stałe źródło, jakość pierwsza klasa, same topy, żadnych paprochów itp. Organoleptycznie nie widzę żeby to było w czymś maczane, przy paleniu nic nie strzela, ale po spaleniu zawsze popiół jest tłustawy.

Nie żeby robiło mi to jakąś różnicę, ale ile razy można się po spaleniu zastanawiać czemu ten popiół tłusty :)
Był też pomysł, że może niedosuszone ale z zostawienia nic nigdy nie wychodzi.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2010 przez Ronja, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1053 / 76 / 0
ogolnie, twardy popiol - cukier, miod
gesty, siwy dym i tlusty popiol - nie pamietam kurwa wlasnie, do dosc znana nazwa takiej raczej neutralnej substancji

wszystko dodane w celu podbicia wagi
  • 250 / 1 / 0
zioloziolo pisze:
(...)
gesty, siwy dym i tlusty popiol - nie pamietam kurwa wlasnie(...)
Moze ten no... THC? %-D

Tłusty popiół? A jak nie paliłeś też Ci sie taki zdawał?;p

Nie wiem nic o takiej substancji, ale taki cannabis musi byc fajny do gibonow. Gęsty siwy dym :rolleyes:
  • 3490 / 55 / 0
Saletra po ultenieniu zmydla tłuszcz na skórze, stąd ten poślizg.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 115 / 3 / 0
Mi się zagadka tłustego popiołu rozwiązała - po prostu było niedosuszone :)
Wczoraj wyciągnęłam torbę z poprzedniego sortu i teraz już popiół był sypki
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.