Muszę tego spróbować bez opijania się energysyfem na pusty żołądek :)
ferret pisze:osoba paląca ze mną była bardzo pobudzona i szczęśliwa
Wysnułem ostatnio tezę, iż JWH-210 to taka kannabinoidowa kodeina. Po pełnowymiarowym zielsku mam ochotę tylko leżeć i się opierdalać, natomiast ten cbd mnie lekko stymuluje. Oznak zewnętrznych nie ma, a w głowie jest fajnie, choć brakuje tej cannabisowej psychodelii. Do jarania incognito w miejscach publicznych - idealne!
[cut]
Handel poza działem ogłoszeń zabroniony. - PcP
http://lekiznatury.pl/309-prawoslaz-lis ... u-50g.html
[cut]
Ps. Ile ten aceton będzie parował, bo spiryt to wiem, że fchuj paruje ale aceton podobno jest bardzo lotny :-D
Handel poza działem ogłoszeń zabroniony. Jeśli masz prywatną sprawę do użytkownika to PW. - PcP
http://allegro.pl/aceton-czysty-1-l-wyp ... 79334.html
Będzie dobry do produkcji mieszanki? Bo skoro napisane jest w specyfikacji, że czysty to bez metali ciężkich i innego badziewia? Bo nie wiem czy robić maczanke na spirycie czy acetonie ale z tego co wyczytałem tu na forum to aceton bardziej elegancko odparowuje...
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.