Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 761 / 11 / 0
"...gdy złapią Cię za rękę to mów, że to nie twoja ręka.." iść w zaparte, opowiadiać o jakimś nieistyniejącym dilerze, mieć na wypadek do niego nr, który będzie leżał w jakimś telefonie, który w takim wypadku odbierze kumpel i się z tobą "ustawi"... potem dil się nie stawi na ustawkę, kumpel wyjebie kartę do pieca... mówić wszystko, byle nie prawdę i nie sypać, bo to świństwo najgorsze. Jak trzeba będzie oberwać to trudno, ryj nie szklanka... 48h też nie wieczność, zawiasy i kuratora da się przeżyć. Nosić dragi w gaciach!!! Nie mogą Ci zaglądać w majtochy bez nakazu. I w razie przeszukania i nie znalezienia niczego prosić o dane i straszyć paragrafami, które wcześniej sobie do łba wbić.
  • 44 / / 0
To ja wam coś powiem kochani:

1. Jak już was ostro trzepią, i Pan policjant mowi "poprosze telefon" to nie dajemy im kurwa wlaczonego telefonu gdzie sa smsy i ostatnie rozmowy TYLKO:

Mówimy chwileczkę panie Polcjancie, ściągamy klapkę, wyciagamy baterię i podjemy sam aparat (TAK NUMER IMEI ZNAJDUJE SIĘ RÓWNIEŻ POD BATERIĄ) - już tak zwany 1. chuj im w dupę.

2. Podczas kontroli najlepiej mieć przy sobie wydrukowane ze strony komendy policji artykuł o tym jak wygląda "rutynowe trzepanko" a jak "profesjonalne trzepanko" - różni się to tym że podczas kontroli mogą zrobić rutynowe a tylko z nakazem profesjonalne (odsyłam do strony POLICJI, ponieważ nie będe wam kurwa wszystkiego podawał na talerzu).

3. Mamy zajebane prawo filmować/ nagrywać/ odpalać dyktafon podczas kontroli (co kto lubi) i rejestrować przebieg tego zdarzenia.

4. Zawsze prosimy o pokazanie "szmaty" wraz z numerem i godnością pana Policjanta.

Stosowanie powyższych metod zwiększa prawdopodobieństwo uniknięcia przypału o co najmniej 50% już podczas kontroli - bo prawda jest taka że rzadko który wyżej ustawiony pies zawraca sobie dupę małymi ilościami narkotyków zazwyczaj nadgorliwi są panowie którzy nie mają żadnych wzorków na ramieniu albo wcale.

A takich bardzo często wypierdalają na zbity ryj ja np. na niego ktoś złoży 3 uzasadnione skargi np. nadużycia.

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Pawian Czerwona Dupa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
Mialem juz gotowy caly referat,ale ogranicze sie do tego: Życzę wam z calego serca,abyscie trafili na policjanta ktory poza pogonia za punktami i dzialaniem zgodnie z tresura, chociaz chwile was poslucha,a przede wszystkim uszanuje wasze prawa.A zeby zlozyc prawo naduzycia musisz miec kiedy to zrobic,bo jak chca sanek to je dostaniesz,a jesli np chociazby palisz,to zrobia z ciebie agresywnego cpuna jak ich pozwiesz za pobicie. Rozumiem walke o dzieci popadajace w nalog, ale kurwa o policyjna hipokryzjo przestan jebac vodke szklankami,a potem sie zastanow czemu twoje dziecko woli narkotyki niz alkohol patrzac jak napierdalasz swoja zone po paru glebszych i nie potrafisz nawet napisac raportu/mandatu.
  • 49 / / 0
komandos444 pisze:
Witam! Wątek ten dedykuję ludziom którzy wierzą że organy państwa nie mogą działać bezprawnie, lub po prostu nie dzierżą kurestwa panującego w polskiej mi... tfu! policji.

Nie dostrzegam powiązania z art.62. Przeniosłem do działu Prawo - PcP
A dlaczego to chcesz kopać psa?
Skop jego właściciela.
Upierdol polityka , który stanowi złe prawo

Im gorzej w państwie tym bardziej potrzebny temat zastepczy.
To politycy rozkradli Państwo i teraz dla odwrócenia od siebie uwagi napuszczają policję na społeczeństwo i społeczeństwo na policję.

Jest zasada

Jak głosujesz, tak hodujesz
Uwaga! Użytkownik Fantasticfru nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 355 / / 0
Fantasticfru pisze:
komandos444 pisze:
Witam! Wątek ten dedykuję ludziom którzy wierzą że organy państwa nie mogą działać bezprawnie, lub po prostu nie dzierżą kurestwa panującego w polskiej mi... tfu! policji.

Nie dostrzegam powiązania z art.62. Przeniosłem do działu Prawo - PcP
A dlaczego to chcesz kopać psa?
Skop jego właściciela.
Upierdol polityka , który stanowi złe prawo

Im gorzej w państwie tym bardziej potrzebny temat zastepczy.
To politycy rozkradli Państwo i teraz dla odwrócenia od siebie uwagi napuszczają policję na społeczeństwo i społeczeństwo na policję.

Jest zasada

Jak głosujesz, tak hodujesz
Teraz to sie zdenerwowalem.... CO TY KURWA PIERDOLISZ!!!!!!! Z POLICJI JESTES?!?!?!?!
Co ma to wspólnego?!?!? Kurwy które mają się za lepszy od inny to nie wina polityki/polityków
Przypomnij sobie tych lamusów których w podstawówce czy gimnazjum razem w kumplami wychodowaleś na psy, to bardzie twoja wina niz polityków.

Co prawda prawo w Polsce jest tak niesamowićie absurdale ze czasami czytajac doniesienia mysle sobie jedno. JAK UMUSŁOWO UPOŚLEDZONYM I SKORUMPOWANYM TRZEBA BYC ZEBY USTANAWIAC TAKIE PRAWO!

Post z pozdrowieniami dla polityków i policjantów na hypku
Kochamy was :diabolic: kurwy małe %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".