Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 1387 / 3 / 0
Jakoś na to wpadłem już sam :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 174 / 3 / 0
jak kupie to zrobie fotorelacje pod lampa, jaka to lubi wilgotnosc?
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 3 / 0
Wedle tego co mówił borrasca - w początkowym stadium wzrostu wysoką.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2244 / 23 / 0
Właśnie.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Ile trzymać roślinkę pod reklamówką
  • 11 / / 0
Ja wysialem okolo 20 nasionek wczoraj, jeszcze nic sie nie pojawilo ale mysle optymistycznie. :yay:
Przy okazji chcialbym sie doradzic, bo zamiast przykrywac nasiona folia polozylem na nich kubeczki jednorazowe, czy nie jest to gorsza idea??? :-D
Czytalem ze do rozkwitu potrzeba 20 oC wiec podlalem nasionka dosyc ciepla woda, co o tym sadzicie???
Uwaga! Użytkownik FILO 11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 3 / 0
FILO 11 pisze:
Czytalem ze do rozkwitu potrzeba 20 oC wiec podlalem nasionka dosyc ciepla woda, co o tym sadzicie???
Chyba kpisz. W domu masz poniżej 20C? Poza tym, chyba nie o rozkwicie mówisz, jeśli dopiero nasionka wysiałeś. A ta Twoja "dosyć ciepła woda" jest śmieszna, co miałeś z fizyki?
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 11 / / 0
Nie wiem czy mozesz sobie wyobrazic ze nie kazdy trzyma w pokoju termometr.
Sukulenty kojarza mi sie raczej z cieplejszym klimatem wiec chcialem zapewnic roslinom mikroklimat.
Pozatym bardzo madre jest to ze zamiast odpowiedziec napisales tylko kilka bazsensownych zdan.
Uwaga! Użytkownik FILO 11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 12 / 0
Co to growlog ? :-p No ale pewnie przyda sie dla potomnych.

I czemu taki pindyjski, ktory jest poczatkujacy w tym tamcie i raczej o niczym nie ma pojecia (bez urazy) ma kompetentnego a borrasca nie ? Borrasca zrezygnowales ?
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 3 / 0
Uo, to daje do myślenia...

Ej, może nie tyle o niczym, co bardzo blade pojecie o czymkolwiek. Brzmi znacznie lepiej, a znaczy to samo ;P
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2010 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Jak zdołałaś wrócić?
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.