Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Ja obecnie jestem czysty, ale jak tylko przychodziła przesyłka z pół litrową zazwyczaj butelką to od razu zaczynał się ciąg 24/7. Z tego co pamiętam to tylko na samym początku potrafiłem brać raz na jakiś czas. Potem to już szło lawinowo. Piłem określoną dawkę, jak schodziła to znowu i tak przez cały dzień. W domu, czy w pracy, czy w szkole. Jak się budziłem w nocy, to nie było rady, trzeba było walnąć kolejne 2ml żeby wydrzeć jeszcze te kilka godzin snu. O dziwo nawet jeśli spałem 2-3godziny to byłem bardziej wypoczęty, niż po 8godzinnym śnie.
Jak kończyła się butla, to zaczynało się małe piekiełko. Zimne poty, na przemian napady zimna i gorąca. Drganie rąk itp. ale najgorsze były bezsenne noce, nic nie pozwalało zasnąć. Po ostatni 2miesięcznym ciągu 24/7 przy odstawieniu GBLa nie spałem przez 5dni. Nie pomagało nic na sen, co miałem akurat pod ręką w domowej apteczce. Do tego lekka depresja itp. Ale idzie to przeżyć.
a i jeszcze jedno pytanko kiedy organizm zaczyna sie przyzwyczajac do GBL - chodzi mi o moment kiedy przy naglym odstawieniu sa dolegliwosc fizyczne, na lekko bolace serce (sporadycznie) wystarczy aspirynka czy zaopatrzyc sie lepiej w jakiej beta-blokery :finger: ??
deathtime pisze:ja mam inny problem - GBL to substancja ktora znam wprawdzie od niedawna ale juz wiem ze zostanoie jedna z moich ulubionych ( juz wiem ze bedzie ciezko od niej sie oderwac:moody: ) ale nie martwie sie tym zaden polak glupi przed szkoda, ale chcialem zapytac reszte czy jest to normalne ze nalewam sobie 1.5 -2 ml i prawie nic nie czuje oprocz wkrecajacej sie niesamowicie muzy! dlatego po godzinie musze dolac sobie nastepne 1.5 i wtedy po 10min kopie porządnie - euforia jak znowu przesadze to blogostan - pytanie do was czy mozna tak co godzine z 5 - 8 razy dziennie po 1.5-2ml czy to szkodliwe w cholere a zaznacze ze mam troche nie sprawne nerki (sladowe ilosci bialka) co nie filtruja po ostatnim rocznym ciagu mefa i acodinu - to on chyba jest glownym sprawca ktory nieszczy nery - wiec go narazie odstawilem jak biore gbl
a i jeszcze jedno pytanko kiedy organizm zaczyna sie przyzwyczajac do gbl - chodzi mi o moment kiedy przy naglym odstawieniu sa dolegliwosc fizyczne, na lekko bolace serce (sporadycznie) wystarczy aspirynka czy zaopatrzyc sie lepiej w jakiej beta-blokery :finger: ??
jak pamietacie moze z zagranicznych forow o rekordzistach to piszcie ;)
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.