uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam.Interesują mnie opinie ludzi którzy uprawiają automaty.Chciałbym wiedzieć które są najmocniejsze i z których można najwięcej wyciągnąć.Myślę że AK-47 AF jest najlepszy ale może są inne równie dobre lub lepsze.Co sądzicie?
  • 133 / / 0
Re: Automaty
Nieprzeczytany post autor: rrx »
Miałem do czynieniea z dwoma odmianami af i jeśli chodzi o moc to white widow af żądzi ale coś za coś jest z niej nie za duży plon. Miałem też lowridera#2 plon z jednej rośliny był niemal 2 krotnie większy niż z WW, moc całkiem przyzwoita ale bez większych rewelacji. Jednak polecił bym LR2.
3D w HD
  • 21 / / 0
Re: Automaty
Nieprzeczytany post autor: nargoriel »
Witam, wlasnie ja jestem zainsteresowany postawieniem automatow u mnie na chacie, szukam jakiegos poradnika na ten temat, ale raczej sadze ze w tym roku nie da rady (zima sie zbliza) mysle nad lowryderem lub ak 48, jak mysliscie ile by mnie kosztowalo postawienie malej hodowli nie liczac nasion (lampy itp) maksymalnie 5 krzakow jak narazie.
  • 347 / / 0
a co Ci przeszkadza zima jak to w domu? LOL człowieku jak nie licząc nasion lapmy ITP to co mamy liczyć ? prąd ? określ się kolego :)
Duchem muzyki tchnie cała natura.
MY NIE MUSIMY SŁUCHAĆ MUZYKI MUZYKA JEST W NAS
  • 347 / / 0
co Ci policzy.ć jak lampy i ziaren nie? doniczki i ziemie? 5zł boksa chcesz zrobić na 5 krzaków? określ się!
Duchem muzyki tchnie cała natura.
MY NIE MUSIMY SŁUCHAĆ MUZYKI MUZYKA JEST W NAS
  • 124 / 1 / 0
chodziło mu bardziej o wyliczenie kosztów lamp i reszty sprzętu, bez kosztów nasion
  • 18 / / 0
WHITE MASTER to najlepsze wyjście :D ;)
PLCH
  • 290 / 4 / 0
No wlaśnie panowie automaty, staja się coraz bardziej popularne
Niby bardzo proste w hodowli przy użyciu podstawowych zasad, ale jednak różnica jest znaczna a informacji jak na lekarstwo. Przydał by sie odpowiedni temat, być może i jest ale jeszcze nie znalazłem więc nie zakladam nowego (jeśli jest proszę o link)

Tak się sklada ze akurat u mnie rosną trzy ak47 auto. pod 250 hps, w odseparowanym miejscu w dziesięcio litrowych donicach
Wiem że plony nie będą zbyt obfite z naturalnych przyczyn, do tej pory stworzyłem im najlepsze warunki jakie się dało
Mam takie małe pytanko: czy podcinanie automata w celu lepszego rozgałęzienia aby zwiększyć plony ma jakiś sens, czy w ogóle podcinanie ma za zadanie zwiększyć ilość topów czy służy tylko do regulacji wysokości?????

Prosił bym również o wszelkie informacje ogrodników którzy mają już doświadczenie z uprawą automatów

A tak na marginesie ile gramów mogę spodziewać się z jednego krzaczka ? czy te 30-40 gramów podawanych przez sprzedawców są realne czy jest to tylko chwyt marketingowy?

Ile wam się udało zebrać z jednego krzaczka ?

Dziękuję
  • 1519 / 20 / 0
Ile wam się udało zebrać z jednego krzaczka ?
Kolega pyta o indoor ja zaś zapytam jak zbiory są na outcie?

Te 30-40 gramów indoor wydaje mi sie bliskie prawdy, ale outcie raczej nie bedą tyle wynosić
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 283 / 2 / 0
indoor maksymalnie 15-20g przy odpowiednich warunkach. ja maks 10g wyciągnąłem z AK47. Outdoor już nieco lepiej nawet do 25-30g można dobić, chociaż często automaty mają tendencję do dłuższego kwitnienia na dworze, nie wiem czemu :/ a i totalnie nie opłaca się ich przycinać ze względu na krótką fazę wzrostu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.