Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 50 / 0
estazolam nie rozpuszcza sie w wodzie, jesli o to ci chodzi. chyba, ze dwojeczka czego innego chcesz zalac.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Dodam swoje 3 grosze: benzo dożylnie to nic, w dupala sie wali 20 albo 40 i jest dobrze, kiedys z ziomem wnieśliśmy na odział 2 cwiartki (on miał wyjścia), wypiliśmy a potem diazepam 20 i.m., było miło :)
  • 1743 / 26 / 0
hehe, ja w czerwcu trafiłem do szpitala na OZT (Ostre zapalenie trzustki) i lekarka przychodzi coś tam zapisała poszła, po chwili siostra przyszła i ze strzykawką w pośladek, a ja co to, a ona "diazepam proszę pana" :-D Ja zadowolony wystawiłem jej dupsko i po podaniu domięśniowym całkiem miło zadziałał, dodatkowo dostałem wieczorem domięśniowo Poltram, gdyby nie ból w początkowej fazie tego zapalenia i głodówka, to choroba ta była by wykurwistą terapią opiatowo-benzynkową w szpitalu. Nawet wieczorem do owego Poltramu dostawałem hydroksyzynę "na lepsze spanie" ;-)
  • 1709 / 11 / 0
nutella-cole pisze:
hehe, ja w czerwcu trafiłem do szpitala na OZT (Ostre zapalenie trzustki) i lekarka przychodzi coś tam zapisała poszła, po chwili siostra przyszła i ze strzykawką w pośladek, a ja co to, a ona "Diazepam proszę pana" :-D Ja zadowolony wystawiłem jej dupsko i po podaniu domięśniowym całkiem miło zadziałał
Trzucha to już nie przelewki, zjada sama siebie, pewnie wiesz od czego to OZT - alkohol.
Zastrzyk z relanium kurewsko boli ale lubie zastrzyki wręcz kocham :-) Po kablach nie wale, żeby nie było i sie nie kłuje w żaden sposób, po prostu zastrzyki są zajebiste :cheesy:
  • 1743 / 26 / 0
No jak wyszedłem ze szpitala to byłem cały siny na ręcach, bo mi trudno żyły znaleźć :-D a widać pielęgniarki w Polsce nie są za bardzo czułe i wykwalifikowane :P
A OZT wiem, że przez chlanie, bo po miesięcznym ciągu dębiakowym byłem, nawet neurolog mi w historii choroby dopisał - AZA - abstynencyjny zespół odstawienny i dostałem 3 * 10mg rolki w tab. i na początku zastrzyki (dobrze, że miałem swoje klony w portfelu %-D ) i po 3 litry pwe i glukozy w kanał na dzień - nic sympatycznego ;-)
  • 576 / 8 / 0
benzo i.v szkoda żył marnować działanie takie samo jak p.o tylko szybciej wchodzi nic poza tym naprawdę nie warto.. no chyba że rolka z majką w jednej pompie to już inna bajka :-D
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 1709 / 11 / 0
kurwa rolka per rectum ? ni huja :P
  • 369 / 13 / 0
dostałem 3 * 10mg rolki w tab.
Nie ma w Polsce Relanium w tabl. z 10mg.
  • 1709 / 11 / 0
timeless pisze:
dostałem 3 * 10mg rolki w tab.
Nie ma w Polsce Relanium w tabl. z 10mg.

kiedys byly, skad wiesz o jakich czasach on pisze?
  • 413 / 4 / 0
kurwa,dostał pewnie 3 razy po dwie ,śliczne żółte piąteczki.myslcie/. :cool:
Siste, viator!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.