Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 1387 / 2 / 0
Po dwóch tygodniach wyciągam nasionka z lodówki i sadzę do ziemi. Potem czekam aż mi coś urośnie. Mniej więcej tydzień czekam, potem się wkurwiam :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2244 / 23 / 0
Nie, nie. Dajesz znać po dwóch, żebym mógł napisać, co i jak dalej. Rozumiesz, gleba, podlewanie, oświetlenie, takie tam. Chciałeś tricki, to się teraz nie wkurwiaj. Złość piękności szkodzi, hehe.
Aa, jeszcze napisz jakiej barwy są nasiona.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 2 / 0
A nie możesz napisać teraz? :D Wiem tyle, że nie przelewać, ale młodych nie wysuszyć. Wysoka doniczka.

Nasionka są jasnobrązowe.
Ostatnio zmieniony 31 października 2010 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2244 / 23 / 0
No już widzę, że nie.

Nasiona powinny być szare lub siwe, jak wolisz. Żółtawe lub brązowe są niedojrzałe.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 2 / 0
3zł poszło się jebać :(
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2244 / 23 / 0
Jak już masz, to nie rezygnuj. Może jakieś da radę.
  • 1387 / 2 / 0
Hehehe, nie mam najmniejszego zamiaru rezygnować :D Nie wierzę na słowo :D
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2244 / 23 / 0
To akurat fakt, no ale podejście dobre. Wpadnij za 2 tygodnie.
  • 1387 / 2 / 0
Wpadam. Efekt? Żaden :(
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 589 / 1 / 0
I kto Ci teraz pomoże?
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.