Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jak dziala G na dziewczyny, chodzi mi o dawki mniejsze, a nie te konczace sie zasnieciem, bo wiadomo, ze te wieksze dawki powoduja w/w zasniecie u kazdego. Ja sprawdzalem dzialanie na 3 kobietach, oczywiscie same prosily o to, za kazdym razem konczylo sie tym samym, do dawki 1.0 ml prawie nic nie odczuwaly, powyzej 1.0 ml zawroty glowy i tym podobne.
Dlaczego kobiety nie odczuwaja tego znanego plci meskiej nieokielznanego popedu, kiedy to w zasadzie moglbys kopulowac z wszystkim co sie rusza, a ksztalty kazdej kobiety sa bardziej zaokraglone, niz zwykle?
W każdym razie wszystkie kobiety z którymi ćpałem GBL mówiły, że działa afrodyzjakalnie. Jestem pewny do co najmniej części z nich, że nie kłamały
Chłopaki się odpędzić nie mogą niekiedy i narzekają :P
I czasem dochodzilo dochodzilo do jednoznacznych sytuacji z kolezankami, teraz mniej pije i jakby bardziej sie obylismy z gieblem i juz nie odpierdalamy :) na szczescie nie bylo z tego dzieci
Pragne rowniez doniesc, ze istotnie, odstawienie GBL powoduje obnizenie libido. Mam nadzieje, ze to jedynie przejsciowe, ale pomimo normalnego poziomu testosteronu (robilem badania), odczuwam pewna niechec do kontaktow seksualnych, co w ogole byloby nie do pomyslenia jeszcze kilkanascie dni temu, gdy w przyplywie GBLowej desperacji bylbym w stanie uprawiac seks z lodowka, czy suszarka, a nawet dowolna Brytyjka (sic!).
Zresztą wraz z tolerancją libido już tak się nie podonosi, niestety. Fajnie było w sobie obudzić czasem zwierza w klubie ;))
A do tematu to z jedną kumpela pare razy giebliłem i efekty psychiczne miała pozytywne euforia itp za to chęć do żygania zazwyczaj nieodparta;p
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.