Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Nawijka o tolerancji do liści, a tu kolega DXM ładuje, no ładnie się bawicie.
  • 255 / 8 / 0
Re: Tolerancja
Nieprzeczytany post autor: hamah »
ładuj i nie gadaj rozdepczony :DZobaczysz jak cie zaleje ,emapatja i kolorystyka :P

joke ;)
  • 15 / / 0
tak palac palac juz od 8 lat stwierdzilem, ze to juz mnie nie kopie wcale i wlasnie przez forum wpadlem na pomysl polaczenia z dexem

mowia ze dexa solo brac ale to raczej sie nie uda gdyz ja wciaz jaram ale czy jestem wtedy ujarany? raczej tak ale ja tego nie czuje..........taki paradoks
  • 332 / 38 / 0
Ja palę 8 lat z tego około 5 codziennie i jakoś nadal czuję moc jarania. Oczywiście nie jest to samo co kiedyś ale nadal mogę się dobrze ujarać i nie muszę się wspomagać DXM, wolę wypić do tego kilka piwek.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.