Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2179 / 31 / 0
to przez hamerykańskie Valium, że takie dobre na stres itp. Może jak ktoś zapierdala całe życie i ma spinke to i relanium jest panaceum. Generalnie lajtowe fchooj nawet jak na takiego nooba jak ja.
  • 1743 / 25 / 0
Fakt, relanium jest przereklamowane, ale nie raz mi uratowało dupsko, dla mnie taka benzo "od bidy" ;-)
  • 1492 / 23 / 0
A odstawienie Rolek czym różni się od odstawienia Alpry? Chodzi mi oczywiście o to, jak w praktyce to wyglada. Myślę właśnie o wyłudzeniu Roleczek...
  • 1743 / 25 / 0
Alpra krótko działa w organizmie i lipnie utrzymać jej akuratne stężenie, za to rolki mają dłuuugi okres półtrwania co jest w przypadku odstawiania benzo bardzo istotne :-)
Jak chcesz wiedzieć więcej o odstawianiu benzo to poczytaj biblię każdego benzo-lekomana
http://www.benzo.org.uk/polman/bzsched.htm
  • 1047 / 22 / 0
siema, mam buteleczke diazepamu w kroplach. Dokladny sklad to : 10 mg Diazepam; Propylenglycol, Macrogol, gereinigtes Wasser.

Glikol propylenowy - nieszkodliwy, ok
Makrogol- cos mi mowi o dzialaniu przeczyszczajacym, ale czy to szkodliwe dla zyl?
oczyszcona woda, czyli ok.

Z tego co widze, to w ampulkach jest wiecej skladnikow, ale nie ma tego makrogolu.

(1 Ampulle zu 2 ml Injektionslösung enthält 10 mg Diazepam; Benzoesäure, Benzylalkohol, Natriumbenzoat, Propylenglykol, Ethanol (13,12 Vol.-%), Wasser für Injektionszwecke.)

Jesli ktos wie jak to idzie w parze z pompka to dzielmy sie wiedza. Z powodu alkoholu planuje dodac krople gliceryny, a co sie bede szczypac.

Puknelabym bez zastanowienia, ale to niemieckie ktople wiec huj wie czy nie dojebali czegos w kurwe nienadajacego sie do bata : (

czytalam watek o diazepamie iv i ogolnie o benzo iv, przykro mi- nic nie ma.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 9 / / 0
Macrogol to INN glikolu propylenowego

http://en.wikipedia.org/wiki/Macrogol

musiałaś przegapić nawiasy :*)
  • 1047 / 22 / 0
odziwo nie przegapilam, oto zrodlo

http://www.gifte.de/Antidote/diazepam-ratiopharm.htm

ja mam to czwarte, diazepam tropfen. Ciekawi mnie fakt, ze te niby 'obojetne skladniki' przykladowo w moim rozjebanym od srodka ryju robia ciut nieprzyjemnosci. I mimo jebania po kablach gowien, kranowy, huj wie czego po niedokladnej filtracji, nawet mimo jebania tramalu w kroplach- chcialabym wiedzeic jak sie ten diazepam z tym skladem wkomponuje w krwioobieg.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 9 / / 0
Hmm, czemu podali glikol dwa razy? Tak czy inazej myslisz w dobrym kierunku, lepiej daj sobie z tym spokoj. Mieszkalem z typem ktory mial sztuczna zyle w nodze, tylko nie wiem czy kazda ubezpieczalnia ci to zasponsoruje. Ale ty pewnie i taak to wezmiesz, twoje zycie twoj wybor. Pozdro :)
  • 1492 / 23 / 0
Dzięki Nutella za link, właśnie czytam. Kurczę, nie chciałbym się wpieprzyć w alprę, a z tego co pamiętam relanium z alkoholem działało na mnie przyjemniej od alpry. Tylko gorzej z wysępieniem, bo mam lekarza niedouka i jest przekonany, że to właśnie diazepam mnie uzależni bardziej od alprazolamu :nuts:
  • 23 / / 0
jak diazepam, to tylko iv. nigdy nie myślałam, że będę tak kiedyś pisać, ale teraz jestem zdecydowanie zdecydowana - w podaniu doustnym jest bardzo łagodny, a poza tym pozbawiamy się przyjemności wjazdu, jedynego wjazdu dostępnego wśród benzodiazepin. przyjemna rzecz, ale bez rewelacji - w końcu ile można? ;-)
Uwaga! Użytkownik yammya nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.