Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Tak to jest jak się najpierw bierze a później myśli. Co do polskiego dystrybutora i brytyjskiego producenta to towar ten sam. Oczywiście od brytyjskiego weźmiesz 120mg i powiesz że 3 razy mocniejsze
Pozdro.
Dlatego nie wykluczalbym takiej opcji, tym bardziej, ze narazie nie ma porownania "dobry-slaby".
Substancji juz wiecej od tamtego czasu nie testowalem. Cena wysoka, a osobiscie nie przepadam za psychodelikami/dysocjantami. Uzywka jest napewno warta uwagi, szczegolnie jesli ktos gustuje w takich klimatach.
Ja brałem ostatnio 30 mg z ostatniego sortu i jestem bardzo zadowolony. Następny raz pójdzie 70 mg ;)
Coś takiego miałem po 450mg Acodinu, którego testowałem tylko 3 razy bo mi się nie podobał specjalnie. Do tego zero jakiejkolwiek euforii. [wolę normalne psychodeliki, depresanty, stymulanty...] Jest szansa, że to mi się spodoba?
Trzeba będzie coś z tym zrobić w ostatnich dniach października :-D
Greenwave te 30mg co testowałeś można porównać do jakiejś ilości DXM'u (wiadomo, że tylko nie które aspekty tripu...)?
Jeśli tak to do jakiej??
Mam na myśli coś typu:
"30mg wywołuje dysocjacje podobną do np górnego 2'ego plateau deksa lecz występuje większa euforia/nieogar, większe/mniejsze kłopoty z chodzeniem, wieksza/mniejsza depersonalizacja" itp...
Z góry dzięki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.