Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
nutella-cole pisze:hehe, ja w czerwcu trafiłem do szpitala na OZT (Ostre zapalenie trzustki) i lekarka przychodzi coś tam zapisała poszła, po chwili siostra przyszła i ze strzykawką w pośladek, a ja co to, a ona "Diazepam proszę pana" :-D Ja zadowolony wystawiłem jej dupsko i po podaniu domięśniowym całkiem miło zadziałał
Zastrzyk z relanium kurewsko boli ale lubie zastrzyki wręcz kocham :-) Po kablach nie wale, żeby nie było i sie nie kłuje w żaden sposób, po prostu zastrzyki są zajebiste :cheesy:
A OZT wiem, że przez chlanie, bo po miesięcznym ciągu dębiakowym byłem, nawet neurolog mi w historii choroby dopisał - AZA - abstynencyjny zespół odstawienny i dostałem 3 * 10mg rolki w tab. i na początku zastrzyki (dobrze, że miałem swoje klony w portfelu
dostałem 3 * 10mg rolki w tab.
timeless pisze:Nie ma w Polsce Relanium w tabl. z 10mg.dostałem 3 * 10mg rolki w tab.
kiedys byly, skad wiesz o jakich czasach on pisze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.