Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 327 / 3 / 0
No ja mam skrajnego pacmana! Wręcz sie przejadam %-D
  • 858 / 19 / 0
Re: Lejdi Zgaga
Nieprzeczytany post autor: 885 »
po kilkudniowym ciągu na alko jest taka zgaga że masarka
dosłownie wymiociny mają smak i zapach kwasu kolor czerwony/siwy/czarny ból jest nie do opisania klękanie przed kiblem i rzyganie i modlenie się żeby przeszło ;/ wtedy tylko duża ilość ranigastu pomaga lub polprazolu
po innych substancjach nie miałem zgagi po alkoholu najgorsza
Ostatnio zmieniony 19 października 2010 przez 885, łącznie zmieniany 1 raz.
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 152 / 8 / 0
moze masz wrzody jak beltasz czarnym to moze byc krew z przewodu pokarmowego nieprzyjemna sprawa gastroskopia jeszcze bardziej nieprzyjemne badanie
  • 1931 / 318 / 0
czajnikof pisze:
Jak często miewacie zgagę i jak myślicie, czy ma to duży związek, z intoksynacją?
nie wiem, nigdy nie miałem zgagi. Choruje raz na trzy lata (zwykle lekkie przeziębienie), zwykle mnie nic nie boli, zdrów jak ryba. ;-)
Ostatnio zmieniony 23 października 2010 przez GG Allin, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 3 / 0
Może Ci się wydawać że jest okey ale za jakiś czas organizm da o sobie znać. A Lejdi Zgaga łapie mnie ostatnio codziennie xD ;/
  • 40 / / 0
Gastroskopia przyjemna nie jest, ale radzę zająć się żołądkiem. Sama mam z tym problem i uwierzcie, że to okrutna lipa jest jak sprawa nabiera poważniejszego stanu.
Zgaga nawiedza mnie często, bo mieszkam słodkie z kwaśnym/ostrym... Herbata+4 łyżeczki cukru+kanapka z szynką, ogórkiem kiszonym i musztardą = masakra dla żołądka.
Tak czy inaczej, lekarz to najlepsza opcja. Bo... Później robią się nadżerki na przełyku, dwunastnicy... Fujka...
Live free... Be free... Die free...
  • 5299 / 106 / 0
Nie lubię LAdy Gagi bo jej muzyka jest ostro pokurwiona jak ona sama, a te chore teledyski są o kant dupy rozstrzaskać, byle nie na mojej testować duporozstrzaskiwatory lady kurwy gagi.

Z na zgagę jest najlepszy zimny browar prosto z Żywca
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2518 / 28 / 0
Na zgagę najlepsze są jakieś lekarstwa z inhibitorami pompy protonowej. Idźcie do lekarza, receptę dostaniecie od ręki. Ja przez kilka lat walczyłem ze zgagą, żadne mantigasty nie pomagały, przeprowadziłem kurację ze wspomnianym lekiem i teraz miewam zgagę rzadko, tylko po jakiś ostrych gastro-alkoholowych akcjach.

Więc zapierdalać do lekarza ćpuny leczyć się i podczas kuracji żadnego alkoholu itp :finger:
  • 327 / 3 / 0
Nie ma mowy żeby alko pic ;/ Później mam taką zgagę że porażka
  • 3205 / 176 / 0
Ja od kiedy zacząłem cokolwiek brać zgagi mam rzadziej niż zwykle %-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.