Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 59 / 1 / 0
Sam osobiście nie używałem, ale brat polecał Visine. Widziałem jak stosował na jedno oko, a na drugie nie. Już po kilku minutach jest zdecydowana różnica. Co do obniżenia fazy - jego to wręcz nakręcało, bo było to, jak opisywał "zajebisty chłód na oku". Jedyny problem to to, że krople szybko wietrzeją i po 3 tygodniach praktycznie już nic nie dają.
  • 82 / / 0
Zakrapiając betadrine tylko do jednego oka (oczywiście gdy jesteś skopcony) otrzymasz flagę Polski albo... Monako?
  • 1229 / 180 / 0
Odkąd zauważyłem odwrotne działanie kropel do pożądanych całkowicie zrezygnowałem. Używałem Sterazolin, czy jakoś tak i fakt oczy były bielutkie, ale źrenice jakbym się piguł nażarł albo wciągał proszek, :nuts:
  • 3362 / 349 / 0
hm, ja zauwazylem ze visine nadal dziala po tych 3tygodniach.
znalazlem takze 5-miesieczne visine. tez dziala. jak to mozliwe?
  • 59 / 1 / 0
Pewnie rzadko były otwierane i substancja aktywna jeszcze nie zwietrzała.
  • 490 / 3 / 0
Znacie może jakieś krople na zwężenie i rozszerzenie źrenic? Czytałem, że atropina w bieluniu powoduje rozszerzenie ale nie do końca jestem przekonany co do toksyczności atropiny na źrenice, tęczówkę czy też spojówkę...
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 1229 / 180 / 0
Po tych na S. sterazolin jakoś tak rozszerzone są, przypuszczam że po większości też. Na zmniejszenie to chyba nie ma żadnych kropel ;)
  • 3362 / 349 / 0
przy visine zrenice reaguja normalnie na swiatlo. przetesowane.
  • 327 / 3 / 0
Visin parę kropelek i przechodzi ale to kiedyś za małolata sie kombinowało ;) Teraz to każdego wali taka prawda
  • 59 / 1 / 0
A co wam pomaga na sińce pod oczami w trakcie bani? Osobiście nie mam takiego problemu, ale kolega ma straszne wory i boi się wracac do domu ;] Zaznaczam, że jest początkujący, więc dlatego ten wkręt.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.