Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 415 / 1 / 0
Nigdy nie dam w zyle a przynajmniej na pewno dlugo bede sie opieral, no i ofc 1.helenka (reszta opiatow czemu nie) 2. amfetamina (scierwo z ulicy) 3.metafeta (chyba ze wlasnej produkcji ^_^ to sprobuje)

Ogolnie ja nie biore zadnych scierw z ulicy i dopalaczy, oprocz zielska raz na jakis czas. Tylko apteka(opiaty bez helu, benzosy), no i RC :cheesy: i planuje zasadzic maczki w nast roku.

Dziekuje
Doranoc :-)
  • 616 / 4 / 0
Mam wrażenie, że obaj trzymacie się swoich racji tylko po to, żeby nie wyjść na gorszych.
Wg mnie obaj macie trochę racji. Ćpunem na pewno jest ten, który bierze, powiedzmy, jakikolwiek środek przeciwbólowy dla przyjemności, mimo że nigdy nie musiał, a nie ten co bierze bo z racji trawiącej go choroby musi. Z drugiej jednak strony, jeżeli kończy się mu ten "okres" zalecania brania danego środka (zdarzył się cud, choroba ustąpiła czy wynaleźli coś lepszego) a on dalej to ciska to już jego tylko wina. Staje się ćpunem który musi, bo musi. Jeśli chciałby z tym skończyć starałby się ze wszystkich sił, czyż nie?
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
DXMowyKodeiniarz pisze:
Nigdy nie dam w zyle a przynajmniej na pewno dlugo bede sie opieral, no i ofc 1.helenka (reszta opiatow czemu nie) 2. amfetamina (scierwo z ulicy) 3.metafeta (chyba ze wlasnej produkcji ^_^ to sprobuje)

Ogolnie ja nie biore zadnych scierw z ulicy i dopalaczy, oprocz zielska raz na jakis czas. Tylko apteka(opiaty bez helu, benzosy), no i RC :cheesy: i planuje zasadzic maczki w nast roku.

Dziekuje
Doranoc :-)
gosciu znamy sie więc wybaczam, ale bez takich farmazonów
  • 195 / / 0
Czego nigdy na pewno nie zamierzam spróbować ?

-Jenkem %-D kurwa, ja pierdole. DNO.
-Gaz z zapalniczek.
-bieluń i inne trujące roślinki.
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 12 / 0
JENKEN TO WKRĘT CIECIE.
  • 213 / 1 / 0
Po co to piszesz, chcesz żebym już nie miał więcej radochy z patrzenia na posty tych debili?
  • 341 / 55 / 0
jakieś kleje, gazy z zapalniczek, bielunie, muchomory ...
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 195 / / 0
katotaliban pisze:
JENKEN TO WKRĘT CIECIE.
Słuchaj, odpierdol się ode mnie. Nie znam się tak doskonale jak Ty na fekalnych sprawach. Przy okazji - weź sobie przypomnij odmanę przez przypadki :zzz:
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 6 / 0
katotaliban pisze:
JENKEN TO WKRĘT CIECIE.
Skąd wiesz? %-D
  • 858 / 19 / 0
Zjemtwepachy pisze:
katotaliban pisze:
JENKEN TO WKRĘT CIECIE.
Skąd wiesz? %-D
jak na wszechwiedzącego oświeconego psychodelikami SZAMANA
pewnie testował na sobie dla wzmocnienia efektu podczas medytacji i po wcześniejszym spożyciu 200g gałki muszkatołowej %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.