Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 2244 / 23 / 0
Re: Tatarak
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Odcięte części kłączy mogłeś zakopać na miejscu zbioru. To tak przy okazji tematu.
Rozumiem, że jakoś teraz to zbierałeś?
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1392 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: dsn »
Będę wiedział na przyszłość. Ano, wczoraj. Pierwsze parę kłączy, większą ilość planuję bliżej zimy, jak to lektura przykazuje.
  • 2244 / 23 / 0
Jaka lektura?
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1392 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: dsn »
No, "lektura", bo o forum chodziło.
  • 2244 / 23 / 0
Kłącze zbiera się od wiosny do jesieni.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ganek »
jak pozbyć się acetonu bez wysokiej temperatury?
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Odstawić do odparowania.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ganek »
masz na myśli wywietrzenia? to wystarczy aby się go pozbyć z tataraku?, bo żeby parował potrzeba temperatury rzędu 50 stopni zdaje się
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Nieee :D Aceton jest bardzo lotny, łatwiej paruje niż spirytus.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 385 / 5 / 0
A nie można, panowie, tego zwyczajnie zeżreć, bez robienia ekstrakcji?
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.