Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 102 / 7 / 0
Nananana pisze:
MDPV jest pod względem psychoz królem, po mniej niż 24h używania miałem psychozę. Psychozę ja pierdole! Pierwszą i mam nadzieję ostatnią w moim życiu.
tak jak u mnie. a worek wydawal sie byc bez dna. ponad 500 mg poszlo do kibla.
  • 134 / / 0
MDPV powoduje psychozy jak jest nieumiejętnie używane.

Choć ja tam po 5 dniach z MDPV miałem całkiem fajne psychozy :-D W momencie jak zrozumiałem, że to bujda to spokojnie dało się nad tym panować, a nawet brać z tego pewną przyjemność :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
po 5 dniach ciagu to i na meth sa psychozy ;p , bez jaj, od samego niespania miewam srogie wizuale i urojenia, wystarczy mi trzy dni, zeby nie spac( nie liczac rosnacego hppd ;) )
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
nie brałem mety, ale fuke i MDPV tak, żadne z tych dwóch nie wywołały mnie psychoz, raz lekka paranoja po fuce ("kurwa, a co jak nas policja zobaczy?"), ale nic po za tym.

MDPV to całkiem cwane gówno, niedługo kolejne próby z tym środkiem, zobaczymy jak pójdzie. I btw. u mnie wywołuje euforie (?).
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 7 / 0
GG Allin pisze:
I btw. u mnie wywołuje euforie (?).
raczej niemozliwe. zalezy jeszcze od tego co rozumiesz przez slowo 'euforia'.
  • 591 / 8 / 0
ehhh, nie widzicie, że euforia zawsze towarzyszy stymulacji?
nie definiujcie tego jako to, co czuliście po 4-MMC....
  • 481 / 5 / 0
wieslawinho pisze:
Nananana pisze:
MDPV jest pod względem psychoz królem, po mniej niż 24h używania miałem psychozę. Psychozę ja pierdole! Pierwszą i mam nadzieję ostatnią w moim życiu.
tak jak u mnie. a worek wydawal sie byc bez dna. ponad 500 mg poszlo do kibla.
nie wyrzucajcie dragów do śmieci,ja wywącha,wypale i zjem wszystko co mi wpadnie w ręce,no ludzie,nie marnujcie towaru w dobie nalotu na sklepy...
  • 591 / 8 / 0
kto jara pojary jest brzydki i stary; zapamiętaj i nie zmarnuj 666 posta
  • 481 / 5 / 0
nie zmarnowałem :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).