4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
egzacly !
Uwaga! Użytkownik madds nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Sobolthc pisze:
Ja brałem mefa co tydzień może częściej i to długo i aż takich złych efektów jak po Amph nie miałem :)
Może po prostu ich nie widzisz/nie czujesz. Kto wie co Ci siedzi w środku.
  • 45 / / 0
no tak, czasami efekty wychodzą na późniejszą przyszłosc
Uwaga! Użytkownik madds nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 3 / 0
100% masz racje tego nie widać. Ale jednak co jak co, jak widać to już nie za dobrze... po fecie za każdym razem miałem takie efekty uboczne zejścia itd. że już dziękuje bardzo :) Wole żyby mef mnie tyrał ale żebym:
-normalnie szedł spać
-drugi dzień był normalny
-żebym normalnie jadł
-nie miał chorych schiz
....
  • 45 / / 0
right, right
przynajmniej z wagą nie ma AŻ takich komplikacji, gdzie po fuce przez jeden cdzień z 53kg potrafiłam zejść na 49, a jestem tez dosyć wysoka i zmiany były natychmiastowe
  • 327 / 3 / 0
Ja po 3dniowym maratonie 3kg schudłem i to był mój rekord a normalnie człowiek 5kg na miesiąc traci w chuj się męcząc %-D
  • 327 / 3 / 0
Miałem okazje mefa ostatnio znowu próbować i jest boski!
  • 2 / / 0
Jeżeli chciałabym przyjąć białą mefę oralnie, a nie chce mi się bawić kapsułkami, to czy zwyczajne przyżądzenie drinka z wodą wystarczy? Ilość wody ma znaczenie?
  • 1179 / 9 / 0
Sobolthc pisze:
100% masz racje tego nie widać. Ale jednak co jak co, jak widać to już nie za dobrze... po fecie za każdym razem miałem takie efekty uboczne zejścia itd. że już dziękuje bardzo :) Wole żyby mef mnie tyrał ale żebym:
-normalnie szedł spać
-drugi dzień był normalny
-żebym normalnie jadł
-nie miał chorych schiz
....
Widzę, że nie miałeś jeszcze ciągu.
  • 1 / / 0
wziąłem ostatnio mef modyfikowanego po 300 mg przyjetego donosowo po 5 min miałem krwawienie z nosa wkurwilem sie i wszystko wysmarkałem :D chodz i tak zdarzyl podziałać piękny zenit trwający dłuzej niż po mef
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.