4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
W takim razie przepraszam ;]
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 2 / 0
Nie ma za co, faktycznie moj post niezrozumiale zostal napisany... EOT
  • 481 / 5 / 0
Ale jest modyfikowany %-D
  • 481 / 5 / 0
centurion pisze:
Co w tej chwili proponujecie zamiast 4-mmc na sesje z kobieta? Mix pFPP + MeOPP mi nie podszedł, najlepiej było po mefedronie, ale jego już nie ma.
O*Men pisze:

:*)
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 2 / 0
Zapraszam do wątku Sex po ketonach jako, że w tym powstał już bałagan i rozmawiamy o zupełnie innych substancjach niż sugerowałby jego tytuł. Ten wątek można by wyczyścić i zamknąć.
Ostatnio zmieniony 01 października 2010 przez centurion, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 481 / 5 / 0
Ouu..Excusez-moi, ne voulait pas vous offenser ;]
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 2 / 0
Rien ne s'est passé
  • 627 / 7 / 0
O*Men pisze:
mefedron modyfikowany to nie mefedron tylko jakieś inne pizdki pomieszane ze sobą które nawet mu nie dorównują. Ja bym ich pozamykał za wprowadzanie ludzi w błąd. Dbam o Was ćpuny ot co.
  • 7 / / 0
Hm, ja jako dziewczyna raczej po mefedronie nie mialam nigdy ochoty na seks. Tzn raz, jakos na początku grudnia, przy pierwszej kresce czulam podniecenie przez moze 5 minut (ciezko powiedziec, wiecie jak jest z czasem po mefie). W kazdym razie, mef jest moja miloscią już jakieś dwa lata i właśnie zawsze podobało mi sie w nim to, że wszystko jest takie bez podtekstow. Jesli bym sie zgodzila na seks to chyba tylka dolatego, ze mam po tym misje sprawiania ludziom przyjemnosci :rolleyes: Fakt faktem, moze to wynikac z tego, ze nigdy nie zdazylo mi się konsumować z chłopakiem, któory mi się podobał, dlatego niedlugo sie przymierzam ;) Obiecuje zdac dokladną relację w razie czego :)
I want to sniff a line, I want to feel the burning one more time
  • 43 / / 0
Ochota na seks nie przychodzi tak sama z siebie po mefedronie, ale jak już się nastawisz na seks i zaskoczy to zaczyna się robić ciekawie.
Uprzedź chłopaka, że może mieć problemy ze wzwodem, ty będziesz miała problemy z dojściem.
Uwaga! Użytkownik mastman_v2-1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.