BrightestStar pisze:Narkotyki to ucieczka i odmiana od normalnego funkcjonowania ciała i umysłu. Gdyby narkotyk działał przez bardzo długi czas to odbieralibyśmy go jako coś normalnego i wyjątkowo trzeźwego. Pytanie z dupy
arakon pisze:@autor: Widać jak na dłoni że kilka styków już masz popalonych, skąd ty te pomysły bierzesz?
arakon pisze: Bezedura. Trzeba stworzyć tajną placówkę, w której szkolono by, wyselekcjonowanych spośród ćpunów, najzagorzalszych wrogów dopalaczy. Utworzone tym sposobem Spec-Ćpun-Komando miało by tylko jeden objective: Mordowanie właścicieli sklepów kolekcjonerskich.
Problem solved.
arakon pisze: Wydaje się bardziej prawdopodobne że to ty zdziebko popierdolony jesteś...
arakon pisze: Nie chce być złośliwy ale to może być syndrom "pusto-czaszkowia", zwany potocznie brakiem mózgu.
arakon pisze:@autor: Widać jak na dłoni że kilka styków już masz popalonych, skąd ty te pomysły bierzesz?
-
arakon pisze: Powiem ci szczerze, że po przeanalizowaniu postów usera "Warmshade", który tak ochoczo cię obraża(zresztą nie tylko ciebie). Stwierdzam jednoznacznie, że jest nie wartym uwagi Ćwiekiem. Gostek swoje wypowiedzi ogranicza do obrażania innych, bez minimalnego wysiłku włożonego w zrozumienie sytuacji
Tomasz Zaręba, psycholog pisze: (...)Wyodrębniono dwie grupy. Jedną, w której osoby zdawały sobie sprawę ze swoich negatywnych cech, drugą, w której osoby nie dostrzegały w sobie tych cech. Okazało się, że osoby z drugiej grupy, nie dostrzegające w sobie negatywnych cech były skłonne przypisywać innym swoje własne niepożądane cechy(...).
arakon pisze:@autor: Widać jak na dłoni że kilka styków już masz popalonych
DIAGNOZA:
arakon pisze:Nie chce być złośliwy ale to może być syndrom "pusto-czaszkowia", zwany potocznie brakiem mózgu
Ciekawa myśl mi wpadła odnośnie tematu... Na pewno każdy chociaż raz na tripie po psychodelikach miał myśl... "a co jeśli zostanie mi tak na zawsze ?"
darkboy pisze:Ciekawa myśl mi wpadła odnośnie tematu... Na pewno każdy chociaż raz na tripie po psychodelikach miał myśl... "a co jeśli zostanie mi tak na zawsze ?"
1wsze plateau DXM, to jest coś, z czym można chodzić po ulicy i jest zajebiście.
Ale fakt faktem, gdzieś po miesiącu/dwóch mózg by się przyzwyczaił do takiego stanu i nie byłoby już w tym niczego dziwnego,
całe to odrealnienie jakie daje deks by zniknęło. Ale z kolei jak by na takim etapie powrócić do normalności, to by niezła
faza była :D
Zresztą każdy kto siedział w ciągach wie o co chodzi, tyle, że tutaj ciąg by miał 2 miesiące
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
x = x
darkboy pisze:Nie czujesz po fenetyloaminach, takiej jakby eufori/radości nie wiadomo z czego ? Mi też się ten stan podoba, ale jednak nie odczuwam tego tak spokojnie. Bardziej radość, ekscytacja.
Ciekawa myśl mi wpadła odnośnie tematu... Na pewno każdy chociaż raz na tripie po psychodelikach miał myśl... "a co jeśli zostanie mi tak na zawsze ?"
zastrzyk z wirusem który mutuje wydzielanie IGF-1 na całe życie co za tym idzie szybka regeneracja organizmu większa wydolność siła i same ploosy
tzw doping genetyczny :cheesy:
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.