Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 98 / / 0
Nie tylko w Polsce. W prawie wszystkich stacjach TV świata tak by to zmontowali. Sprzedaje się tylko ciemna strona medalu. Jasna nie jest interesująca.
"A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself"
  • 305 / 2 / 0
na troche zlym forum koleś zagadał xD dobrze wszyscy wiemy że legalizacji tak szybko nie bedzie a juz napewno nie dzięki tvnowi xD
quqi to cwel!!!!!!!!:D
  • 2775 / 39 / 0
A gdzie Ty Chaotka w moim poście widzisz coś na temat oświeconego zachodu? Nie wspominałem o tym. U południowych sąsiadów widać jakieś korzystniejsze podejście do tematu narkotyków. W "oświeconym" UK srogi ban na ketony.
Odstaw już lepiej ten acodin bo robi ci siekę z mózgu, którą nie ma się co chwalić. Swoja drogą zapalona deksiara uświadamiająca społeczeństwo %-D . Po tym programie pozamykaliby wszystkie apteki. Nie chcę sie wpierdalać w Twoje życie osobiste i nie ma to mieć żadnego chamskiego podtekstu, ale jeśli chcesz walczyć o legalizację i agitować całe społeczeństwo to lepiej zacznij od rodziców, którzy jak z Twoich postów wynika mają Cię za zwykła lekomankę. A nie szukającą dysocjacyjno-psychodelicznego oświecenia na aptecznej bombie bez recepty.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 6 / 0
quki predzej da dupy za obietnice awansu z zielonego krzeselka na czerwone niz jakas pierdolona heroinistka z dworca zrobi laske za cwiare. Niestety mam doswiadczenie w mediach i wiem jak latwe to kurwy sa by zrobic tylko kariere.
  • 343 / 3 / 0
legalizacja w polsce? hahahahahahaha
może jeszcze partia Hyperreal dojdzie do władzy?
lol
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1530 / 9 / 0
  • 43 / / 0
Widziałem ten artykuł w newsweeku. To teraz przyznawać się, kto był taki rozmowny :-D
  • 62 / 1 / 0
też czytałam w Newsweeku, od razu pomyślałam o hypciu i tym wątku :-D
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Co prawda przeczytalem tylko dwie pierwsze strony, ale wyglada na to, ze zaprezentowaliscie sie jak kretyni wobec tej Pani. Cale szczescie ona raczej tez jest kretynka.
  • 3129 / 26 / 0
Moim zdaniem ona nawet z nikim nie rozmawiała. Powklejała kilka wybranych (pod odpowiednim kątem) fragmentów z neurogroove, a reszte historyjki wymyśliłby przeciętny uczeń gimnazjum przesiadujący na hyperrealu, taki też jest poziom tego artykułu.
High, how are you?
Zablokowany
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.