Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 15 / 0
Z tego co mi wiadomo metedronowi brakuje tego wejścia co mefedronowi donosowo...

Chyba nic w tym kraju sie nie zdziała.
  • 591 / 8 / 0
jak nie mozna dostać to albo się szuka, albo daje spokój, czy to takie trudne?
  • 159 / 8 / 0
W tabletkach synergy jest 100mg metedronu i 150mg M1. Chodzą głosy, że taki mix dużo daje. Tylko pytanie co to jest to M1???
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
M1=metylon

O miksach rozmawiamy w innych dziale.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
metylon dziala bardzo podobnie ale bez kopa charakterystycznego dla mefa faza bardziej rozlozona w czasie. Dluzsze dzialanie ale slabsze. Mysle ze warto sprobowac.
  • 1179 / 9 / 0
Spróbowałem i nie wiem co sądzić. Niby fajnie, ale...
Napewno dużym problemem w M1 jest brak tego kopa w banię, a to jedna z ciekawszych rzeczy w mefie.
Drodzy chemicy, czekamy na objawienie!
  • 481 / 6 / 0
połaczyc z butylonem wystarczy ;]
  • 1474 / 15 / 0
I wtedy można liczyć na tego kopa?
No raczej nie, ale domyślam sie, że euforycznie będzie super na tyle iż na kopa można przymknąć oko :-D

Proporcje jakie proponujecie?
Po butylonie w dawce 250mg miałem miłą banie, ale myśle że dopiero 300-350 dało by rade naprawde...
200:250 styknie?
  • 139 / / 0
butylon traktuj raczej jako dodatek, ze 100-150 na 200-250 M1mbym sugerował. Więcej chyba nie ma po co. Meszanka nie ma takiego jebnięcia, ale jest ciekawie. Ja mam np. wizualne doświadczenia oprócz standardowej euforii i empatii (wyostrzenie kolorów, "latanie" obrazu).
  • 1179 / 9 / 0
A przedłuża się/skraca jakoś działanie? Czy standard dla M1?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?