miesiac temu skonczylem brac ssri wiec mysle ze nie bedzie to mialo zadnego wplywu na grzybienie, dobrze mysle? :-)
przeraża mnie to co ostatnio niektórzy wypisują w tym wątku, ludzie skoro sie leczycie antydepresantami to po co próbujecie za wszelką cenę zamulać sie jakims syfem typu DXM, galka itp? albo próba naćpania się 6 tabletkami paroxetyny :nuts:
i radze uważać na ćpanie "kwasów" i "LSD" do antydepresantów bo jakieś 70% tekturek które są na rynku sprzedawane jako kwas, w rzeczywistości są tekturkami nasaczonym jakimiś gównianymi fenyloetyloaminami typu dragonfly
A co do kwasów to prawda, trzeba uważać. Ja miałam swego czasu kogoś, kto zawsze testował przede mną, więc wiedziałam, co mogę jeść.
Pytanie - dwutygodniowa przerwa od SSRI pozwoli na nacieszenie się MDMA w 100%?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.