bigboy8830 pisze:Te odżywki to śmiech na sali. Nie ma tam nic dobrego. Ostatnio piję gbl + piwo i myślę tylko całymi dniami kogo by tu rozszarpać albo zgwałcić. Na ulicy po tej mieszance rzuciłem się bez chwili wahania na jednego dresa z butelką, niestety uciekł. Jakiś cwel co zwrócił mi uwagę żebym wjechał na ścieżkę dla rowerów dostał soczystą porcję bluzgów przez 5 min non-stop.
(w łodzi obok klubu magnez jest takiu mały sklepik i tam jest po 38zł za 0,25 a na stronie jest po 60zł :moody: )
pan jozek pisze:O mamy neandertalczyka na forum. Powinni cię zutylizować.bigboy8830 pisze:Te odżywki to śmiech na sali. Nie ma tam nic dobrego. Ostatnio piję gbl + piwo i myślę tylko całymi dniami kogo by tu rozszarpać albo zgwałcić. Na ulicy po tej mieszance rzuciłem się bez chwili wahania na jednego dresa z butelką, niestety uciekł. Jakiś cwel co zwrócił mi uwagę żebym wjechał na ścieżkę dla rowerów dostał soczystą porcję bluzgów przez 5 min non-stop.
Jezus pisze:Czasem tęsknię za spartańskimi metodami selekcji. Niepełnosprytne szło do rzeki i problem z głowy. Mieli elitarną pulę genetyczną.
OK, a na razie zabiłeś temat, wiwat. Zamykam.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.