Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
a poza tym, skąd wiadomo że to co w sklepie piszą jest prawdą :)
  • 261 / 2 / 0
69plateau pisze:
a poza tym, skąd wiadomo że to co w sklepie piszą jest prawdą :)
Dlatego też zgaduje że to 3-FMC. Sprzedawca próbując wyjaśnić co to jest napisał "trifluoroetylowa" nie wiedząc tak naprawde co to znaczy. Ale to tylko moje domysły. Dlaczego nie poda prawdziwej nazwy ? Bo "zmodyfikowany mefedron" będzie się lepiej sprzedawać ;-)
  • 1951 / 15 / 0
Ale flephedron nawet nie jest podobny do mefa...
  • 261 / 2 / 0
69plateau pisze:
Ale flephedron nawet nie jest podobny do mefa...
Flephedrone to 4-FMC.

http://en.wikipedia.org/wiki/Flephedrone
http://en.wikipedia.org/wiki/3-Fluoromethcathinone

No ale nieważne co to jest, niech ktoś spróbuje i się okaże czy to "modyfikowany mefedron" %-D
  • 47 / 1 / 0
Zarówno 3-FMC, jak i 4-FMC sprzedawane są pod nazwą Flephedrone. Nie testowałem żadnej z nich, lecz ponoć jedynie 3-FMC może mieć potencjał
  • 1951 / 15 / 0
jak Timmy zauważył zarówno 4 jak i 3 jest pod tą nazwą sprzedawany. ja próbowałem tylko 4-fmc i niby pobudza, niby poprawia lekko nastrój, niby jest fajny wjazd z wykopem, ale ból głowy, dreszcze i zimno skreślają dla mnie tą substancję.
  • 1233 / 13 / 0
Połączenie 4-MEC z pFPP daje bardzo dobre efekty badań. Murti-Bing miał już okazję przyjrzeć się kilkakrotnie temu połączeniu. Optymalny stosunek to 120-130 mg 4MEC i 20-30 mg pFPP. Bardzo dobre wyniki badań %-D
  • 124 / 2 / 0
69plateau pisze:
jak Timmy zauważył zarówno 4 jak i 3 jest pod tą nazwą sprzedawany. ja próbowałem tylko 4-fmc i niby pobudza, niby poprawia lekko nastrój, niby jest fajny wjazd z wykopem, ale ból głowy, dreszcze i zimno skreślają dla mnie tą substancję.

Z tego co gdzieś czytałem, próbowałeś także brefedronu. Jak Ci się podobał ?
  • 1951 / 15 / 0
brefedron miałem spróbować, ale niestety się nie udało. Najprawdopodobniej jakoś w połowie września spróbuję, ale nie sam, tylko w miksie brefedron 100mg + MeOPP 150mg + 4-MEC 75mg + pFPP 20mg. Chcę zrobić taki bardzo rozleniwiający i w cholerę pluszowy mix.
  • 12 / / 0
murtibing pisze:
Połączenie 4-MEC z pFPP daje bardzo dobre efekty badań. Murti-Bing miał już okazję przyjrzeć się kilkakrotnie temu połączeniu. Optymalny stosunek to 120-130 mg 4MEC i 20-30 mg pFPP. Bardzo dobre wyniki badań %-D
Mógłbym prosić o więcej szczegółów ? Czas działania, jak z bezsennością ? Zakładam, droga podania to oral.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.