carnage9 pisze:W tym przypadku mowilem o leku przed Aya. Mam znajomych ktorzy to pili, a sa wydaje mi sie bardziej rozwinieci w tym kierunku niz ja. Mowili, ze bylo to ciezkie doswiadczenie. Czuje, ze musze narazie powoli uczyc sie przejmowania kontroli nad fala, by sie na niej utrzymac, gdy przybedzie. Niemilo jest wpasc pod wode. Tak samo jak w przypadku salvi- wole regolarne, powolne cwiczenia. Moze za jakis czas:)
Przy okazji rozmowy o strachu i tych całych przygotowaniach, to mogę napisać jedną rzecz - jeśli ktoś chce się jakoś "uzbroić" przed próbą z aya, musi całkowicie wyeliminować właśnie strach. Jeśli się boisz, nie wchodź. Nawet nie próbuj.
A to całe "heloł" kojarzy mi się z głupimi amerykańskimi małolatkami. Nie zaniżaj poziomu, proszę.
Nie zaniżaj poziomu swoimi skojarzeniami z "helloł", mi się tam kojarzy z jednobiegunową prądnicą Faradaya przekształconą w urządzenie wolnej energii. Bardzo przywiązany do formy kolega.
A to przepraszam, kolegę też przeproś ode mnie.
Z tym kolegą, to chodziło mi o Ciebie. Chyba, że nie chcesz się już kolegować.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.