Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
siemka jestem tu nowy... i chce opisac swoje doswiadczenie 1 dniowe (bo juz wiecej chyba nie bede chcial tego przezywac) z bufedronem ;]

masakra z tym bufikiem :/ wczoraj sobie zaaplikowalem tego hmm chyba to byl caly gram ;]
wyszlo z tego pudru hmm a z 16 krech grubych i puszystych. oczywiscie nie na raz... na pierwszy raz.. na start o 22:00 dalem 4 puszyste ;]

w pierwszych minutach nic nie poczułem.. dopiero po 40 minutach coś zaczęło się dziać. Podwyzszona percepcja,
kolatanie serducha...
plytki oddech...

potem co godzinke jedna kreseczke...
skonczyl sie meeting i 6.. kiedy to rozeszlismy sie do domków...

bylo milo, z kolegami wczesniej tydzien na mefistofelesie (crystal made in china) jechalismy ;]
dzieki 5-htp nie mielismy zadnych jazd nastepnego dnia...

a tu..
dzis do pracy... na 12 poszedlem .. :P i jestem tu, i mam jakies lęki dziwne, chore jazdy, drżą mi ręce jak pisze, jak próbuję coś powiedzieć powoli to się nie da... bo czuje się tak jakbym bal sie czegos... tylko czego? nie no masakra... :/ mam nadzieje ze jutro wroci mi wszystko do normy :)
pozdro!
"Pierdziele, jak się ogarnę już to już więcej nie biorę!!! :["
  • 1233 / 12 / 0
Ehhh. Co w tym dziwnego że ma się zjazd po wysiorbaniu 1 g bufistotelesa? Moglibyście tutaj nie opisywać swoich zjazdów........
  • 481 / 6 / 0
Ala jaja %-D
  • 148 / 12 / 0
Jak nie ma jazdow po 1 gramie to chyba dobrze nie? hehehehe ;)
  • 104 / / 0
Jak nie ma jazdow po 1 gramie to chyba dobrze nie?
?
  • 8 / 1 / 0
krzystop_koloppfszcyc pisze:
Jak nie ma jazdow po 1 gramie to chyba dobrze nie? hehehehe ;)
no mi się wydaje że nie dobrze... bo może być wiele czynników spowodowanych tym że nie masz jazd. hmm np ktoś mógł powiedzieć że to ta substancja dali inną :P itp ;] :>

w sumie przedwczoraj zjadłem więcej jak 1g :] po powrocie z pracy ok 16ej... byłem taki niezadowolony, zawroty głowy, nudności.. itp... i niczym tego zabić nie mogłem... że musiałem iść spać.. i wstałem niedawno... ;]
w sumie jest już chyba dobrze, aczkolwiek zauważyłem że nadal się tak jakby jąkam :/
chyba nie biorę już tego... tzn dziś sobie rozdzielałem.. i wysypało mi się troche na biurko... no i.. musiałem to zjeść.. :P bo starsza coś chciała z pokoju.... :)
i już mi język zdrętwiał... nie no ;p DOBRA MIAŁEM NIE OPISYWAĆ ZJAZDÓW ;]

miłego dnia
"Pierdziele, jak się ogarnę już to już więcej nie biorę!!! :["
  • 481 / 6 / 0
Bufisto 80mg+MDPV 50mg +130mg Mefisto[Rice]+Mango juice 250ml_Shake & Drink :twisted:
wow! Libido Monster Transformation :diabolic:
.. ale jaja! 8-(

=
  • 182 / 1 / 0
Balbym sie tyle MDPV wjebac na raz, mimo, ze innych ketonow sie nie obawiam ; o
  • 481 / 6 / 0
Ja tez bym sie bał ale taki mam ze sie tak dawkuje bo chyba 'pan' jeden mi ozenił wersjie light i sam takie dawki polecil do '100mg góra' - napisał :finger: :nuts: no to sie słuccham bo w koncu on sie ma znac a nie ja. Grunt ze działa jakims cudem i to całkiem ok. Mix zabójczo dziwny
i chill out'owy?! :nuts: he he bo musiałem jednak faze troche sklonowac ale niewiele. Weszło to wsztstko razem na kapitalny jak dla mnie level. NIe polecam nikomu. Co sie działo potem nie moge napisac bo jestem na wylocie wiec grzecznosc musze zachowac i umiar ^_^
  • 7 / / 0
witam wszystkich.postanowiłem tu napisać po jedynej i ostatniej przygodzie z tym zajebistym gównem bufedronem,dwa dni temu doszła do mnie paczka długo oczekiwanego specyfiku czyli bufa ,więc około godziny 11 po wizycie ...listonosza..postanowiłem spróbować tego specyfiku no i zaczeło się .... pierwsza kreska, za godzine druga i tak do 24,ogólnie wjebałem w siebie tak na oko może z 600 mg tego syfu.Działanie bez fajerwerków lekka stymulacja,chęć na robienie czegoś ale bez specjalnego ciśnienia,lekka poprawa nastroju,empatia zerowa i nie miałem jakiejś wielkiej chęci na rozmowy...czyli nic specjalnego i to mnie zgubiło nie pozorne działanie.Wróciłem do domu po 2 ,organizm już miałem w dość dużym stopniu osłabiony ale o spaniu mogłem zapomnieć,krótki sen dopiero o 6 rano,pobudka o 9,samopoczucie fatalne,serce wciąż napierdziela na wysokich obrotach,dziwne uczucie w klatce piersiowej ..droga przez męki...i tak do godziny 15.Wnioski :specyfik ten fatalnie wpływa na serce,po raz pierwszy dostrzegłem że te wszystkie specyfiki z rc to jeden wielki syf ,bufedron szczególnie nie wiele daje a pozostawia organizm w fatalnym stanie.Jeśli macie zamiar badać ten syf to stanowczo odradzam,nie jest wart ani swojej ceny ani zdrowia.
Relacja dla tych którzy jeszcze nie są przećpani tym gównem i maja stosunkową niską tolerancje na te proszki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.