ODPOWIEDZ
  • 460 / 5 / 0
Tnij teraz i zrób makumbę. PS. Wiesz jak wygląda żeński krzak ?
  • 130 / 2 / 0
o kurwa, wlasnie mialem takie obawy, ze to moze byc meski
oplaca sie w ogole robic makumbe z jednego krzaka?
  • 460 / 5 / 0
Opłaca i to jak :-D( chociaż ja wolę zrobić masełko) .
  • 130 / 2 / 0
ale to chyba lepiej poczekac az ten krzak podrosnie troche?
  • 121 / 1 / 0
nie ma co czekać, w ostatnią sobotę ściąłem chłopca, makumba i 24h w innym wymiarze :D
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 19 / 1 / 0
późno wylądowały na spocie, kilka dni temu pokazały pleć, dojdą? odmiana to Diesel Ryder AF
http://img534.imageshack.us/i/97258738.jpg/

e: pierwszy post na forum, zapomniałem napisać, cześć :)
  • 460 / 5 / 0
Dojdą na luzie.
  • 110 / 1 / 0
nie wiecie jak długo mogą stać krzaki na dworzu? bo mam 2 Blackbeary i zaczynaja dopiero mi kwitnąć.
Czy mogą spleśnieć lub soć innego im się stać może?
  • 18 / / 0
Tak długo jak pogoda pozwoli i Temp. Wlaśnie jebłem makumbe z krzaczolców mniam
  • 110 / 1 / 0
a jaka tep już nei będzie kwiatką nie odpowiadać?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.