Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 410 / 8 / 0
4-MEC
Nieprzeczytany post autor: ziper »
jak działa? jakie dawki? itp. zapewne znowu jakiś cudowny zamiennik mefa, który ni chuj go nie przypomina w działaniu...

4-MEC w angielskiej Wikipedii

[ external image ]

1-(4-metylofenylo)-2-etylaminopropan-1-on

dodałem wzór strukturalny, nazwę systematyczną i link do angielskiej Wikipedii #czeslaw
  • 834 / 11 / 0
Słabiznaaaaaaaaaaaaaaaa :D
  • 591 / 8 / 0
BL
It's mephedrone with the methyl group at the alpha position elongated to an ethyl group
  • 138 / 2 / 0
Dużo powiedziałeś :) Pojawił się też Flephedrone Próbował ktoś? Ja czekam aż pojawi się 2cp w sklepach RC
  • 2775 / 39 / 0
Obydwa pojawiły się już dawno temu %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / / 0
nie wiem cóż to za stwór ale mam nadzieję że nie wyjebałem w błoto floty. Relacja soon
  • 1233 / 13 / 0
4-MEC obok 4-EMC i 4-MC był już w Polsce. 4-MEC jest słabsze od mefedronu, aczkolwiek jest to ten sam profil działania.
  • 1107 / 52 / 0
Jak z długością działania 4-MEC ?? Tolerancja krzyżowa z mefedronem pewnie występuje ;/ dawkowanie dla osoby z tolerką ??
  • 1233 / 13 / 0
Syberek pisze:
Jak z długością działania 4-MEC ?? Tolerancja krzyżowa z mefedronem pewnie występuje ;/ dawkowanie dla osoby z tolerką ??
Można powiedzieć, że wszystko co odnosi się do mefedronu odnosi się również do 4-MEC. Ale substancja i tak jest słabsza i podnoszenie dawki też tu nie wiele pomoże. Aczkolwiek ze wszystkich nowych bk to MEC daje fazę najbardziej zbliżoną do mefedronowej. Hmmm... jeszcze 4-MC daje podobny profil działania. MEC, 4-MC i 4-EMC już były w Polsce kilka miesięcy temu:
[ external image ]

Ale jak widać ktoś tylko robił testy tych substancji. Teraz znowu powracają.
  • 65 / / 0
Zgadzam się z przedmówcą. Odmienny od mefa też w tym że większa gorycz przy spływie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.