4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 627 / 7 / 0
Córka Bafometa pisze:
Jak dla mnie sex po mefie jest czymś cudownym.
Ze wszystkich specyfików to on najbardziej się nadaje do aktywności w tej dziedzinie.
Tylko jest problem z dojściem, a właściwie jego brak.
Nie probowalas kokainy czy mdma.
  • 2013 / 84 / 0
Elegancko jest po mefie sie uwalic z jakaś skąpo ubraną słodką bździongwą. Wyostrzony jest zmysł dotyku i kazdy dotyk w chuj wyrazniej czuc. Z erekcja jest troche chujnia u mnie ale to pewnie od opio, i orgazm w chuj przyjemniejszy.
  • 481 / 6 / 0
jakiego opio?
  • 2013 / 84 / 0
Przeróżnistego, glownie majka, koda i hel.
  • 627 / 7 / 0
No proszę wreszcie ktoś oprócz mnie kto lubi dupczyc kobiety po mefedronie.
  • 481 / 6 / 0
a kto mie lubi? :nuts:
  • 98 / / 0
O*Men pisze:
a kto mie lubi? :nuts:
Ja Cię lubię. :*)
  • 2129 / 30 / 0
pillmann pisze:
Tia. Dam głowę, że 3/4 osób piszących tutaj jedzie co najwyżej ręką pod kołdrą, oglądając redtube.com

/Wulgarny spam/
  • 627 / 7 / 0
Kuba Powiatowy pisze:
pillmann pisze:
Tia. Dam głowę, że 3/4 osób piszących tutaj jedzie co najwyżej ręką pod kołdrą, oglądając redtube.com
i łapa boli to rezygnują
  • 2129 / 30 / 0
@pillman, Haheh, akurat nie miałem na myśli Ciebie, tylko pozostałych. Sporo osób pisze o libido, potencji itp. po mefedronie mając doświadczenia jedynie ze swoja ręką.
A jeżeli o mnie chodzi, to uważam, ze seks i używki ( razem) to chujnia. Jesteście płytcy w chuj, skoro do tego potrzebujecie używek.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.