ODPOWIEDZ
  • 1179 / 9 / 0
Kup se gram mefa, póki jeszcze jest xD Do mnie już piąteczka jedzie, ale to nie ten temat ;p
  • 981 / 6 / 0
już niewiele zostało by nacieszyć się mefedronem ,a metylon będziesz mogła kupić w każdej chwili ,wiec bez zastanowienia wybieraj mefedron. którego prawdobodnie nie brałaś masz jeszcze szanse nadrobić.

swoją droga gdzie znalazłaś metylon tańszy niż mefedron.
  • 1041 / 4 / 0
Hanka pisze:
swoją droga gdzie znalazłaś metylon tańszy niż mefedron.
Nie znalazłam tańszego. Miałam na myśli kupno 300mg za jakieś 40zł. A gram mefa to jakieś 60zł. Ale chyba faktycznie macie rację. Za dwa dni wyjeżdżam na tydzień. Chyba jeszcze zdążę po powrocie, nie? :diabolic:
  • 1179 / 9 / 0
To ktoś Cię chyba na wała robi. Zanim nie zdjęli, widziałem gieta metylonu za 80;] być może było gdzieś jeszcze taniej, ale się wtedy nim nie interesowałem, więc nie szukałem.
  • 1041 / 4 / 0
Wiesz, przeglądałam tylko ofertę tripshopu. Jakiś bliss czy coś. Tabsy 2 x 150mg za 33zł.
  • 2334 / 9 / 0
Za 50pln możesz już grama metylonu kupić kupić. Puki możesz mefedron bierz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1179 / 9 / 0
A, no chyba że. Myślałem że od jakiegoś osiedlowego chcesz może;p to poszukaj jeszcze, a może coś będzie lepszego :D w razie czego możesz mi na pm napisać jak coś znajdziesz;]
  • 36 / 1 / 0
blablab pisze:
Za 50pln możesz już grama metylonu kupić kupić. Puki możesz mefedron bierz.
czy mógłbyś pochwalić się gdzie po takiej cenie można metylon kupić,
jeżeli nie to chociaż pokierować mnie na odpowiedni wątek w na hyperrealu?
osobiście uważam że to najbliższy odpowiednik mdma (zarzucony w ilości 300mg i poprawiony w ilości 300 mg:D ) jednak przy ofercie z tripszopu to cholernie droga zabawa(jak na mój portfel), a czasy kiedy m&m'sy w moim mieście zawierały adama już dawno poszły w zapomnienie...

a może ktoś na forum wystąpi o krok do przodu i szperając po kazamatach internetu odnajdzie substancje bliższą ekstazie?? :D takie moje osobiste doświadczenia jeszcze:

butylon - lipa na kółkach, dość burackie działanie jak to już ktoś na forum określił
metamf.. - lipa
piparazyny - MEGA lipton i to zaparzony na deszczówce ludzie uciekajcie od tego
mefedron - no tu już jest moc ale jednak troche stymuluje i dziala tak krótko jak metylon.

pozdro dla badaczy kosmicznych substancji...
  • 3129 / 26 / 0
Poczekaj na 6-APB, 2 sierpnia pojawi się w kilku zagranicznych rc-shopach, co prawda cena kosmiczna, ale jakość fazy bardzo zbliżona do MDxx.
High, how are you?
  • 481 / 4 / 0
to na mefiarzy znowu nie bedzie działac :wall:
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.