Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Gdy zamykam oczy widze kanal mojej zyly i krwinki plynace, na czarnobialo, marzy mi sie widok igly wbijajacej sie, chce to widziec od srodka, z perspektywy zyly, jak cos ja przebija i chamsko wpierdala boska trutke. Nie zyjesz, ale to nic.
czaisz ten moment tuz przed orgazmem? te ostatnie pieszchoty czlonkow i innych, tuz tuz jak wiesz, ze dochodzisz i zaraz bedzie szczyt. W glowie szumi, jest klarownie, rozkosz sie rozchodzi i tak dalej. To wlasnie te ostatnie ulamki sekund, te najprzyjemniejsze sa prawie tak przyjemne jak strzal, tylko jak sie kochasz to szczytujesz po chwili, a przy waleniu to ta chwila trwa dluzej i jak dla mnie jest przyjemniejsza.
Aha, oczywiscie bywa gorzej, zalezy co se wpierdalasz i w jakim jestes stanie.
I zeby nie bylo- wiem to tylko z opowiesci. Z opowiadan, z forum i z rozmow. Nie z doswiadczenia!
sory za robinie cisnienia, hehe, ja dzisiaj bez pompki, wiec jest fer
ale przecież ja nie ćpam :-D , jakoś tak cholernie często zapominam o tym, hahahahaha.
pozdro Banshee :-)
perfekto
taki opis powinien być na wikipedii :-D
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
A kto ma cisnienie, ten ma cisnienie. Ja nie mam nic na co moge sie cisnieniowac, wiec i cisnienia nie ma. Jakie to proste i piekne! A jak bede chcial - to bede mial :finger:
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.