Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 466 / 4 / 0
Ja tam bez benzo nigdy nie biore, lepiej być ostrożnym.
  • 394 / 5 / 0
Po 500mg z Poltramu 50mg + 20mg oxazepamu. Było spoko. Pare dni puzniej poszło 400mg +200mg kody i to było coś :*)
  • 28 / / 0
Moja koleżanka wzięła 800mg z niemieckiego Tramalu na pierwszy raz (oczywiście nie skonsultowała się ze mną i nie wiedziała, że niemiecki Tramal gówno daje), oczywiście zero luty, a po około 7 godzinach trafiła do szpitala z padaczką ;P Ciekawe, czy jeszcze raz spróbuje ^^
  • 509 / 2 / 0
Ja na pierwszy raz wziąłem nie-wiem-ile, bo to była spontan akcja ze starym mojego Przyjaciela, którego jakieś 15lat temu jebnął na zebrze Trabant, i kolo do dzisiaj dostaje piguły (stary, nie Przyjaciel) - kiedyś, po kilku kielonach Rudej, zapytałem "...a Tramal pan ma?" - "no kurwa, wiadomo" - i przyniósł taki w psikadle, no i jeb jeb z wódą, aż zasnąłem o 14tej (czasy siły i młodości, kiedy chlało się w sobotę od 6:50 <nostalgia>) i huj. Ale następny raz to już piguły, 300mg - nazajutzr 500 pod 200ml Ludowej i <Budda> ;]
I generalnie nie uważam, że 400mg+100mg na debiut to za dużo - to akurat wolno ;>
  • 347 / 6 / 0
Jeśli ktoś chce zacząć regularnie szamać T i nie jest byłym morfinistą lub podobnym, to nie warto mu zalecać na pierwszy raz dawek powyżej 400 mg. Tolerancja parszywie skoczy i trudno będzie się jej pozbyć. W dodatku niektórzy nie czują efektów pierwszych aplikacji.
Poza tym ja rozróżniam działanie czystego T i T+bzd. Coraz częściej wolę cyknąć mniejszą ilość bez benzo - lubię czasem być porobiony bez tego swoistego otumanienia.

@porucznik_T
A cóż to za nowiny piszesz. Z jakiej racji tylko Poltram działa? Zarówno krople jak i tabletki Tramalu są równie skuteczne. Jedyną różnicę jaką zauważyłem ze znajomym (no i jeszcze ktoś z forum to przyznał) to bardziej uspokajające działanie niemieckich kropel, prawdopodobnie z racji tego, że nie zawierają spirytusu.
  • 28 / / 0
@unrealism Tak, ale to buł Tramal Retard, który nawet pokruszony ma spowolnione uwalnianie. A koleżanka nie miała ani wiedzy, ani umiejętności, żeby to obejść.
  • 12 / / 0
Hej
Będziemy z siostrą zawalać tramadol. Ja ważę 48, ona 70 kg, obydwie na 161. Jakie dawki będą odpowiednie dla mnie i dla niej?
  • 509 / 2 / 0
japierdole pisze:
Hej
Będziemy z siostrą zawalać Tramadol. Ja ważę 48, ona 70 kg, obydwie na 161. Jakie dawki będą odpowiednie dla mnie i dla niej?
Dla Ciebie - 200ml soczku "Kubuś" (ten w trójkątnym kartoniku);
Dla siostry - zioła ks. Klimuszki (spalają tłuszcz i poprawiają samopoczucie), po 1 jednym kubku rano, w południe i wczesnym wieczorem.

@topic: Swoją drogą Tramal jest świetny na czysto, wszystkie miksy, w szczególności miks z alkoholem, dostarczają oczywiście przyjemnych wrażeń niepowtarzalnego rodzaju, ale czyste działanie Tramalu jest, że się tak błyskotliwie sformułuję, w pizdę zajebiste.
  • 1169 / 16 / 0
Laska W124 pisze:
japierdole pisze:
Hej
Będziemy z siostrą zawalać Tramadol. Ja ważę 48, ona 70 kg, obydwie na 161. Jakie dawki będą odpowiednie dla mnie i dla niej?
Dla Ciebie - 200ml soczku "Kubuś" (ten w trójkątnym kartoniku);
Dla siostry - zioła ks. Klimuszki (spalają tłuszcz i poprawiają samopoczucie), po 1 jednym kubku rano, w południe i wczesnym wieczorem.

@topic: Swoją drogą Tramal jest świetny na czysto, wszystkie miksy, w szczególności miks z alkoholem, dostarczają oczywiście przyjemnych wrażeń niepowtarzalnego rodzaju, ale czyste działanie Tramalu jest, że się tak błyskotliwie sformułuję, w pizdę zajebiste.
A próbowałeś mixu z kodeiną?
W odpowiednich proporcjach oraz odstępach czasowych i sam tramal to pan pikuś.
  • 509 / 2 / 0
FGZ pisze:
A próbowałeś mixu z kodeiną?
W odpowiednich proporcjach oraz odstępach czasowych i sam tramal to pan pikuś.
Szczerze pisząc nie miałem przyjemności, ale jeżeli tak zachwalasz to zakręcę się wokół tematu :-)

Natomiast od siebie polecam jeszcze 3 sety Tramca pluz 2 sety goudy - nooding do końca Świata %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.